2777
2789
عنوان

شوهر بی انصاف

183 بازدید | 23 پست

امشب قرار بود بریم خونه خواهر شوهرم قبل از اینکه بریم یک ساعتی زمان داشتیم

من از سر کار اومدم دنبال همسرم که بریم مهمونی

دیدم مسیر رو عوض کرد و رفت سمت مغازه چرم فروشی

بهش گفته بودم کفش نیاز دارم

من رو برد و گفت کادوی ر‌وز زن و سالگرد ازدواجمون یه کفش بردار 

کفش ها رو‌دیدم و نپسندیدم در همین حین همسرم گوشیش زنگ خورد از محل کار رفت جواب بده دقیقا دو دقیقه بعدش گوشی منم از محل کارم زنگ خورد و من دیدم خب شرایط هست جواب دادم؛ تماس من ۷ دقیقه ای طول کشید و تا محل مغازه بعدی طول کشید من دیدم داره عصبانی میشه سریع قطع کردم؛ وسط مغازه شروع کرد به اخم و تخم و گفت بیا بریم دیگه رفتیم تو ماشین هرچی تونست به من گفت منظورم ناسزا نیست ولی بسیااااار با داد و تحقیر و من هم فقط سکوت کردم؛ و به سمت خونه خواهرشورم راه افتادیم

و حرفش هم این بود که چرا جواب دادی

چرا اصلا تو تایم غیرکاری زنگ میزنن و ... 

من یه سمت دارم تو سره کارم؛ نمیتونم بی تفاوت باشم

و اینکه همسرم دایما درگیر سرکارش هست؛ و من بسیار همکار هستم؛ چه سفرهایی که کنسل نشده ب خاطر کارش و چه شبهایی که تنها بودم تو خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونم بفهمم چی می گی قانون بزار برای جفتتون که بیرون اداره نه حرف کار باشه نه تلفن اداری جواب بدید ...

خب عملا همچین چیزی نمیشه

جفتمون تعهد کاری داریم؛

من کارم گاهی اوقات اورژانس هم داخلش هست،

قبول دارم من نباید جواب میدادم تو اون لحظه

ولی این کار ایشون قابل توجیهه؟

ای خواهر مردها هر کاری هم بکنی کار خودشون فقط کار می دونن

هدیه ای که قرار بود برای روز زن باشه و سالگرد عقدمون رو تداعی کنه؛ مثل یه کوله بار سنگین روی دوش من موند و من موندمو این حجم از بی انصافی