2777
2789
عنوان

امروز به دختر دوستم حسودیم شد

189 بازدید | 16 پست

ماشینشونو خراب کرده بود ۱۰ میلیون خرجش شده بود

۱۸ سالشه تازه گواهینامه گرفته

اون یکی دوستم بهش گفت دیگه ماشین نده دستش

گفت نه سرد میشه باید خراب کنه یاد بگیره راننده بشه

اون وقت من گواهینامه گرفتم خونوادم ماشین ندادن دستم

هرچی گفتم بدین یاد بگیرم گفتن نمیدیم

منم کلا یادم رفت رانندگی

با اینکه عاشقش بودم

بنفشه🍃

ایشالا خودت میخری 

ماشین داشتن برای خودت خیلی خوبه 

خواهرشوهرم الان خریده عشق دنیارو داره میکنه 

آزادم هست 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

همه چیز به خودت بستگی داره.

به منم ماشین ندادند نه خانواده‌ام نه همسرم!

ولی به کمک خدا خودم کار کردم و بعد از سالها ماشین خریدم و نشستم پشتش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا خودت میخری ماشین داشتن برای خودت خیلی خوبه خواهرشوهرم الان خریده عشق دنیارو داره میکنه آزادم ...

ایشالا ولی فعلا فعلنا نمیشه

بخوامم خونمون جای پارکینگ نداره

ایشالا یه روزی بخرم

مرسی گلی

بنفشه🍃

همه چیز به خودت بستگی داره.به منم ماشین ندادند نه خانواده‌ام نه همسرم!ولی به کمک خدا خودم کار کردم و ...

البته طلاق گرفتم

کمرم خم شد

سالها بی‌ماشینی و سختی کشیدم

ولی الحمدلله روی پای خودم ایستادم در همه جوانب

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همه چیز به خودت بستگی داره.به منم ماشین ندادند نه خانواده‌ام نه همسرم!ولی به کمک خدا خودم کار کردم و ...

من همسرم میده ولی دیگه خودم یادم رفته نمیتونم

همش تو فکرم یه روزی ماشین بخرم چند جلسه کلاس برم با مربی شروع کنم

بنفشه🍃

من همسرم میده ولی دیگه خودم یادم رفته نمیتونمهمش تو فکرم یه روزی ماشین بخرم چند جلسه کلاس برم با مرب ...

ببین مجبوووووووور که بشی میتونی!

من مجبوووووور شدم. راهی نداشتم چون واقعا بدون ماشین زندگیم قفل بود

من همسرم میده ولی دیگه خودم یادم رفته نمیتونمهمش تو فکرم یه روزی ماشین بخرم چند جلسه کلاس برم با مرب ...

ماشین همسرت چیه؟

منم خانواده ام همین بودن

مادرم خودش را می‌کشت که من نشینم پشت ماشین داداشم که مجرد بود.داداشای متاهلمم که اصلا نمی‌دادم خودشون یا زناشون.

ولی خود مامانم چون داداشام نمیذاشتن جلو بشینه و زنشون پیششون می‌نشست، رفت گواهی نامه بگیره، هی رد میشد...

یبار دوستم با ماشین شوهرش اومد خونه مون، ماشینشو گرفت و ضد به دیوار

سپر داغون شد...

انقدر جلو خودشو شوهرش خجالت کشیدم...

هیچوقت نداشتن بشینم، تالار ازدواج کردم.

شوهرم باورش نمیشد بلد نیستم رانندگی...

البته گواهی نامه داشتم.

آنقدر ماشین داد دستم تا عالی شدم.

۲۰۷

ماشین تقریبا جمع و جوریه و انچنان هم گران نیست مثلا مثل تویوتا و اینها... بشین پشتش

منم خانواده ام همین بودنمادرم خودش را می‌کشت که من نشینم پشت ماشین داداشم که مجرد بود.داداشای متاهلم ...

دم همسرت گرم

خداروشکر

من همسرمم دوست نداره بشینم

یعنی حوصله نداره بخواد انرژی بزاره برام

بنفشه🍃

منم خانواده ام همین بودنمادرم خودش را می‌کشت که من نشینم پشت ماشین داداشم که مجرد بود.داداشای متاهلم ...

دم همسرت گرم

خداروشکر

من همسرمم دوست نداره بشینم

یعنی حوصله نداره بخواد انرژی بزاره برام

بنفشه🍃