2777
2789

وقتی تو هر مجلسی میخوای یه لباس جدید بپوشی و کلا الان مراسمات هم خیلی کم شده واقعا خریدن لباس مجلسی صرفه ای نداره. ولی با اینکه به نسبت اطرافیانم شرایط مالی بهتری دارم اژرافم هیکس رو ندیدم لباس کرایه کنه. اخساس میکنم واقعا بده ادم لباس کرایه کنه و حس خوبی بهم نمیده 

چرا؟ شما چه نظری در این مورد دارین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با کرایه لباس عروسم کنار نیومدم دادم برام دوختن اصلا دوست ندارم لباس تن خورده بقیه رو بپوشم ولی خب قرار نیست همه مثل من فکر کنن هر آدمی یه جوره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نظر من اینه که به هیچکس ربطی نداره دیگران چیکار میکنن

😐😐😐😐واقعا آدم‌هایی مثل شما از اونور بوم افتادن

آدم‌ها در مورد موضوعات مختلف گپ میزنن و تبادل نظر میکنن

شما اگر چیزی کلا بهت مربوط نیست برای چی وارد فضای تبادل نظر شدی؟

یکی ممکنه نداشته باشه پیراهن مجلسی بخره ک قیمتشونم گرونه ،یا مثلا چنتا عروسی پشت سر هم میخواد بره میره کرایه میکنه

بعضی لباسا هم مثلا پیراهن مجلسی بلندارو فقط تو عروسیای فامیلای خیلی نزدیک میشه پوشید ن هر عروسی ک بخاطر همون میرن کرایه میکنن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

واقعا زشت نیست یه نفر که سرایط مالیشم خوبه بره لباس کرایه کنه؟

نه بابا زشت چیه منکه اینجور فک نمیکنم 

ولی خیلیارو دیدم با اینکه وضعشون خوب بوده رفتن کرایه کردن

بعدشم بقیه از کجا میخوان بفهمن کرایه کرده لباسو یا خریده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤