2777
2789

واقعا دلم اب شد .امیدوارم همه دوستداران طلا به ارزوهاشون برسن منم برسم .واقعا چشمام برق میزد موقع دیدنشون .یه گردنبندش رو قیمت کردم گفتم حالا میگه ۱۵۰یهو گفت ۹۰۰میلیون.یه گردنبندایی بود قشنگ تا رو ناف .به نظرم اینایی که طلاهای سنگین میپوشن واقعا دستشون به دهنشون میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا فقط سلامتی بخواه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
من پول داشته باشم میرم ب پوستم رسیدگی میکنم دندونامو درست میکنم میرم باشگاه مکمل گرون خوب میخرم ...

عزیزم من نمیدونم چرا همه فکر میکنن کسی که دنبال طلاست به خودش نمیرسه؟واقعا برام سواله.من خودم طلا ندارما هشتم گروه نهم هست 

من یبار یه طلا دیدم انگار از گردن‌ ملکه مصری اورده شده بود تو ویترین اینقدر که گنده و خوشگل بوددددد

اره امروز یه طرافروشی بود کلا از این گردنبند گنده ها .اصلا ادم دهنش باز میموند از ابهتشون