2777
2789

اینجوری شدم

مخصوصا از وقتی رفتم دانشگاه 

خیلی دلم گرفته از اینکه هیچ پسری تو زندگیم نیست 

ظاهرم بقیه میگن خوبه

ولی مشکل اینجاست که اصلا پسر دورم نیست

مجازی هم نمیخوام

حتی دانشگاه کلاسمون پسر نداریم 

چیکار کنم هی تو اینستا پستای عاشقانه میبینم

تو حیاط دانشگاه میبینم🥲

بعد میبینی پسر خوشگل با یه دختر زشت 

بخاطر اون جمله اخری که گفتی میگم حقته مجردی تا اخر عمر😂❤️

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخره یه روزم یکی میاد تورو بگیره بعدشم خودتم یکم باید با پسرا صحبت کنی که طرف بشناستت پیشنهاد بده ...

خب میگم نیست اصلا دورم 

نمیشه که برم حیاط دانشگاه باهاشون حرف بزنم 

خیلی به خودم میرسم بقیه میگن مگه میشه سینگل باشی 

هعی

افتخار به خودت به دلیل  داشتن قدرت و جذبه زنانت که کسی نمیتونه نزدیکت بشه و تورو با دخترای خیابونی یکی بدونه تو خودت انقدرر ارزش داری که بازیچه یه پسر نشی عزیزم حس ضعفت به دلیل سادگی ته لطفا اگاهی تو بالا ببر کتاب بخون تو با ارزش تر از اینی که وقتت رو واسه ان چیزا هدر بدی تو برای کامل شدن به جنس نر نیاز نداری 

حوصله ندارم جوابتو بدم

ولی دادی😂🥹

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻