2777
2789
عنوان

فقط خاتم های متاهل بیاین چکار کنم

230 بازدید | 19 پست

بچه میخام سنم بالا سی هست هعی دوبار باردار شدم سقط خودبه‌خود شدن دیگه آزمایش دادیم خودم خوب اما همسرم موفولوژی شکل ظاهری اسپرم فقط دو درصد هست خیلی دوست دارم خودم باردار بشم ای وی اف خیلی پول میخاد بعدم خیلی سخته نمی‌دونم چکار کنم خیلی ناراحتم خیلی گاهی میگم کاش مشکل از من بود حداقل قرصی چیزی می‌خوردم حل میشد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلاح سبک تغذیه کردم نسبت به بارداری اول خیلی زود باردار شدم 

تازه بارداری اول کلی دکتر زنان رفتم کلی دارو خوردم و … حتی تا مرکز باروری هم رفتم بهم گفتن به هیچ عنوان طبیعی باردار نمیشین

اصلاح تغذیه کن چیزای طبیعی رو جایگزین کارخونه ای کن و غذاهای مقوی بخورید حتما باردار میشی

من اصلاح سبک تغذیه کردم نسبت به بارداری اول خیلی زود باردار شدم تازه بارداری اول کلی دکتر زنان رفتم ...

همسر من اصلا تغذیش نامناسب نیست نه اهل دود نه حتی پفک و. اینا میخوره نمی‌دونم چرا اینطوری شده من راحت باردار میشم خب نمیمونن

توصیه های طبی رو دو سه ماه انجام بده حتما جواب می‌گیری دردسر و هزینه آنچنانی هم نداره 

یه کانال هست برای تجربه های کسایی که نتیجه گرفتن چه بارداری چه چیزای دیگه تو بارداری‌شون رو سرچ کن راهکاراشون رو استفاده کن مطمئن باش نتیجه میگیری

همسر من اصلا تغذیش نامناسب نیست نه اهل دود نه حتی پفک و. اینا میخوره نمی‌دونم چرا اینطوری شده من راح ...

مرغ ماست برنج رب گوجه اکثر چیزایی که میخوریم سرده و مضر

روغن و‌نمک کارخونه ای

میتونی اینارو اصلاح کنی