2777
2789
عنوان

یک کنکوری ام و نمیتونم فضای مجازی رو کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها چارش اینه که بسته اینترنتی نخری

نت ندارم خب

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

گوشی بده دست بابات

چرا با دقت نمیخونید میگم فیلم و کتابام همه تو گوشیه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

تنها راه حلش اینه گوشیت رو برداری من از از دهم برداشتم روز اخر امتحانات نهایی دوازدهم دوباره دستم گر ...

چجوری بردارم وقتی نه لپتاپ دارم نه تبلت همه فیلم و کتاب و مشاور و..  م هم گوشیه

تو حسرت یه لپتاپ موندم فکر میکنید خودم دوست ندارم بردارم

با احترام منم پارسال فیلم ها رو تو کانال های تل دانلود میکردم مثه تو بودم و با رتبه 106000 به پایان ...

پس از کجا بیارم فیلمارو دقیقا؟ 

چجوری بردارم وقتی نه لپتاپ دارم نه تبلت همه فیلم و کتاب و مشاور و.. م هم گوشیهتو حسرت یه لپتاپ موند ...

چرا نمیتونی از گوشی والدینت استفاده کنی یا کلا تایم برا خودت بزار مثلا گوشیت رو تحویل مامانت بده بگو فقط حق دارم ۲ ساعت تو روز استفاده کنم بعد اینکه جایزه بزار برا خودت مثلا اگه فلان ساعت خوندم شب بعد درسم فلان تایم از گوشی استفاده میکنم 

چرا نمیتونی از گوشی والدینت استفاده کنی یا کلا تایم برا خودت بزار مثلا گوشیت رو تحویل مامانت بده بگو ...

والدینم گوشیشونو میخوان مامانم که خواهرم کلاس داره

پدرم گوشیش بدرد نمیخوره

میگم فیلمای درسی و کتابام تو گوشیه

والا من انگشتر مادرمو بزور فروخت برام و ماز برام خرید

ماز هفته ای دوجلسه پیش میره اگه بخوام ببینم درحالی که افلاین هفته ای هفت جلسه میتونم ببینم

حذف کن چرا میشه دوباره یوتیوب نصب کنی و ایمیلتو یادداشت کنی همونایی دنبال کردی رو اکانتت مشخصه یا اینکه ایمیل جدید بسازی و کلا صفرصفر هیچ دنبال کننده و دنبال شونده ای نباشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1