2777
2789
عنوان

درمان شقاق مقعدی

93 بازدید | 8 پست

من این مراحلی ک میگم شما انجام بدین اگ درمان نشدید بیاین فحش بدین

هیچ دکتری هم نمیتونه درمان کنه

من شقاقی داشتم ک نمیتونستم بشینم 

مهمترین کرم انتی فیشر هست

اگ رو شما جواب نداده رکتول بزنید

یبار صبح یبار شب قبل خواب

صبح ناشتا پیدرولاکس بخورین 

قشنگ تو آب حل کنید تا ذرات محو بشن

بعد ناهار معده ک یکم سبک شد ۴تا الو بخارا

شب موقع خواب دوباره ی لیوان پیدرولاکس

ب موقع همشون انجام بشن نتیجه رو میبینین

اب از کتری بخورین بزارین ولرم بشه 

همین!

هرسوالی داشتین بپرسین خوشگلا

روزس سه بار به مدت یک ربع داخل آب داغ نشستنو بعدش پماد دیلتیژل زدنو جلوگیری از ابتلا به ییوستاین جوا ...

نه عزیزم داخل آب نشستن به مرور باعث عفونت واژینال میشه

آب گرم و میتونن روی مقعد بگیرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان همه ی شقاقی ها جمع میشن 😂😂😂من بیشتر میام ببینم واسه یبوست چیا خوردن که  کلا خوب شدن .خدا همرو شفابده درد بدیه چه شقاق چه یبوست 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اسی خودت از یبوست دچارش شدی ؟؟ این پودر پیدرولاکس و که همیشه نمیشه استفاده کرد ،خوب اونایی که داعم دچار یبوستن چی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

روزس سه بار به مدت یک ربع داخل آب داغ نشستنو بعدش پماد دیلتیژل زدنو جلوگیری از ابتلا به ییوستاین جوا ...

اب نباید داغ باشه یمقدار ولرم بهتر 

اسی خودت از یبوست دچارش شدی ؟؟ این پودر پیدرولاکس و که همیشه نمیشه استفاده کرد ،خوب اونایی که داعم د ...

عشقم تنها چیزی که روده بهش عادت نمیکنه همین پیدرولاکسِ

به بچه های کوچیک تا ی‌سال میدن 

نه من رابطه داشتم،ولی شقاق ک گرفتم از ترس دردش دفع نکردم یبوست شدم،تو تا دوماه این پودر و بخور 

عشقم تنها چیزی که روده بهش عادت نمیکنه همین پیدرولاکسِبه بچه های کوچیک تا ی‌سال میدن نه من رابطه داش ...

الان که شکر خدا خوبم ،ولی اگه خدای نکرده یبوست شم باید  بخرم بخورم ..منم موقع زایمان دچارش شدم ولی اگه یبوست نباشم شکر خدا مشکلی ندارم 

الان که شکر خدا خوبم ،ولی اگه خدای نکرده یبوست شم باید بخرم بخورم ..منم موقع زایمان دچارش شدم ولی ا ...

ایشالا که نمیشی،اره بخر تا ۵ روز اول روزی دوبار بخور 

سعی کن ناشتا و معدت سبک باشه

بعد ک یبوست رفع شد روزی یبار

بعدشم قطع کن