2777
2789

چند وقت پیش یکی استوری کرد میلی گلد رو نصب کنید ۵میلی میده منم نصب کردم صرفا ببینم واقعنی چیه و.. 

نصب کردم ۵میلی داد که طلا نزدیک ۱۱میلیون اینا بود منم برای یکی نصب کرده ده میلی دوباره طلا داد هیچی دیگه برای برا یخانوادم نصب کردم با کد خودم نزدیک یه تومن دراوردم 🤣🤣🤣

چون طلا بود طلا میرفت بالا اینم میرفت منم هیجان زده میشدم یکم پول دستم بود بازم طلا خریدم میلی واقعا خوبه و مطمئنه من ده روزه باهاش کار میکنم حدودا هرچیم دستم میومد از ۵۰تومن گرفته تا ۷۰۰تومن همشو طلا کردم 

و هم پس انداز شد که همشو دم دستی خرج میکردم هم هدفمند شدم هم توی ده روز سه میلیون سود کردم 😅🤣

دوست داشتید نصب کنید 

کد منم بزنید دوسر برد باشه😁

MGLU0GgJapOD ملی گلد اینم ۱۰میلی هدیه میده با نصب و کد معرف
milli-l832x میلی گلد این همون برنامست که گفتم
PXRHLY بلو بانک این بانک همراه بانک داره عالیه کاربردش وامم میده پنجاه تومن هدیه با کد معرف میده 

اصلنم سخت نیستن خدایی سر یدیقه کلی سود میکنید 

اگر واقعا نداد من خودم همون مقدار بهتون میدم قوووللل میدم 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاهبرداری نیست برنامه اش چون میگن بیشتر این برنامه های طلا که مجازی هست الکیه

نه عزیزم مطمئنه من همسرم توی کار طلاست گفت مطمئنم منم طلا با پول کم میخرم گفت با همین بخر 

تا ۲۰بار هم طلا بخری کارمزد نمیگیره

نه عزیزم مطمئنه من همسرم توی کار طلاست گفت مطمئنم منم طلا با پول کم میخرم گفت با همین بخر تا ۲۰بار ه ...

کارمزد من با همون خرید اول ازم گرفت ..به خاطر شش میلی ۱۲ هزار گرفت، تازه موقع فروشم همین مقدار کم میشه

ولی در کل برای پس انداز کوچیک خوبه

کارمزد من با همون خرید اول ازم گرفت ..به خاطر شش میلی ۱۲ هزار گرفت، تازه موقع فروشم همین مقدار کم می ...

الان جنواره دارن تا ۲۰بار تا یه مقدار باشه نمیگیرن

حوصله زدنش ندارم

به پولش فکر کن 🤣

از طلا سود می کنیم عوض اش تورم اش  می آد روی چیزهای دیگه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
از طلا سود می کنیم عوض اش تورم اش می آد روی چیزهای دیگه

الان چه کاری از ما برمیاد؟ 

الان چه کاری از ما برمیاد؟

هیچی هرچی سود کنیم باید چند برابر جای دیگه خرج کنیم . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .