2777
2789
عنوان

تا حالا جن دیدید❓اتفاق ترسناک یا ماورایی براتوت افتاده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 107 پست
وقتی با عقیده کسی مخالفی ریپلای نکن بخون رد شو خیلی راحت مگر اینکه دنبال بحث باشی که من نیستم

من دنبال بحث نیستم عزیز اینکه میای به عقیده کسایی ک بهش اعتقاد دارن میگی برن پیش روانپزشک ی توهین و بی احترامی به اون آدما هست و این عمل تو بحث کردن هست نه حرف حق من

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خب شما با من مخالف بودی چرا کامنت گذاشتی و متنمو ریپلای کردی

چون جواب سوال رو دادم همین 

شما اعتقاد داشته باش داشتن نداشتنش برای من مشکلی ایجاد نمیکنه 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جن ها اذیتت کردن ؟ چیکار میکردن دقیقا تعریف کن

ااسممو صدا میزد وقتایی ک تنها میشدم

دوسه بارم دیدمش 

پلید بود و خبیث و از وحشت کردنم لذت میبرد

از خدا میخوام برنگرده اون روزا چون میدونم اون موجود واقعی بود

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

تروما شده برام ترجیح میدم راجبش صحبت نکنم 

حرز همیشه همرات باشه

مراقب باش جدی بگیری 

لطفا هیچکس با چنین چیزایی شوخی نداشته باشه حرف زدن راجبشون یا صدا زدن اسمسونم باعث میشه جذب بشن بهتون!

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من وقتی ۳ سالم بود توی زیر زمین خونمون دیدم 

دست هاش و بدنش شبیه گربه بود ، سرش مثل آدم بود 

زدش از پشتم ، رفتم بالا به مامانم گفتم بعد از اون تشنج کردم رفتیم پیش دعانویس گفت اون جن هم بچه بوده 

من دنبال بحث نیستم عزیز اینکه میای به عقیده کسایی ک بهش اعتقاد دارن میگی برن پیش روانپزشک ی توهین و ...

ولش کن بابا این از اون ادماییه ک تا یه چیز سرش نیاد نمیتونه درکش کنه

چون جواب سوال رو دادم همین شما اعتقاد داشته باش داشتن نداشتنش برای من مشکلی ایجاد نمیکنه

اونم داره جواب سوالت رو میده منم جواب سوالت دادم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من دنبال بحث نیستم عزیز اینکه میای به عقیده کسایی ک بهش اعتقاد دارن میگی برن پیش روانپزشک ی توهین و ...

چون تو علم این مدل بیماری روحی روانی هست توهین هم نیست اگر کسی روح بیمار رو توهین میدونه پس سرماخوردگی هم همینه 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

باورت میشه از ترس قضاوت شدن از سمت همین ادما نتونستم مشکلموبه کسی بگم میدونستم باورم نمیکنن و بهم می ...

کاملا حقیقت داره و اتفاقا عقیدت رو بگو ... کار مردم قضاوت کردن هست و وقتی ذهن آدم نتونه ی چیزی رو درک کنه برای همین انکارش میکنه و میگه وجود نداره 

هم ثابت شده هم توی قرآن هم هست و روایات و داستان های پیامبر و سوره جن هم داریم توی قرآن در وصف اونا 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اره دیدم و حس کردم به خانوادم میگفتم میگفتن که خرافاتی شدم تا اینکه یه روز داداشم جن رو به صورت من دید اما بازم چون ترس نندازن تو وجود ما زدن زیرش الان ک اومدیم این یکی خونمون اعتراف مردن که خودشونم دیدن

میخوایم همین جریدن اینکه داداشم مث من دیدش رو تعریف کنم؟ 

من وقتی ۳ سالم بود توی زیر زمین خونمون دیدم دست هاش و بدنش شبیه گربه بود ، سرش مثل آدم بود زدش از پش ...

بعدش دیگه ندیدی؟من از ترسم نتونستم به کسی بگم تا وقتی ک از اون خونه رفتیم دیگه ندیدمش

از ترس ادمایی مث همین سفیدبخت ک به ادم انگ روانی بودن میزنن

اره دیدم و حس کردم به خانوادم میگفتم میگفتن که خرافاتی شدم تا اینکه یه روز داداشم جن رو به صورت من د ...

اره اره کامل بگووووو