2777
2789
عنوان

خانوما طلا شد دوازده میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه شما طلایی چه ربطی داره

استارتر رو نمیدونم ولی ما رسم طلا توی شرایط ازدواج هست 

يعنی چند گرم تعیین میشه آقا پسر باید بخره البته این چند وقت نخره هم اون مقدار طلا هم میبرن به مهریه اضافه میکنن 

البته این چند روز 2،3 ازدواج بود 1 میلیارد طلا خریدن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

این چه حرفیه ؟؟؟ 

تف به رگ و ریششون فقط .

بابای خسیس منو چرا نمیگی ،طلا گرمی ۱ میلیون بود برا داداشم زن نگرفت ، الان ۱۲ تومن دیگه میگه زن نمیخوام 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
۲۶

منم ۲۶ سالمه ..

اگ خدا بخواد بهت بده و روزی ت باشه

یه مورد خوبشو میزاره تو کاسه ت و کلی طلا میاره برات 

حتی اگ طلا گرمی ۲۰ بشه 

نگران نباش ‌‌..هرچی قسمتت باشه .همون میشه ..

خیلیا با طلای ۳۰۰ تومنی ازدواج کردن و هیچ طلایی نبردن براشون ‌...خیلیا هم دوران طلا ۱۲ تومنی ازدواج میکنن و کلی طلا میگیرن ..

مهم پیشونی هس 

ن قیمت طلا

من فکر کردم واقعا زن آ سیدی😁قبلا ها،که اسم کاربریتو میدیدم،نه این تاپیکخوب اینجوری ذهنو منحرف میکنی ...

ینی مردای نی نی سایتیو از دس میدم؟😂

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

خودتو میزنی اون راه یا فهمش سخته که مساله طلا نیست!؟

نه عزیزم چرا بزنم به اون راه اتفاقا منم‌تو این جامعه زندگی میکنم میفهمم یه کیلو میوه ساده صد تومنه خودمم شاغلم همسرمم شاغله ولی منظورم این بود الویت رو طلا نذاره خب من طلا ندارم اطرافم خیلیا هم هستن که طلا ندارن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

منم ۲۶ سالمه ..اگ خدا بخواد بهت بده و روزی ت باشهیه مورد خوبشو میزاره تو کاسه ت و کلی طلا میاره برات ...

اینم راست میگی ولی وقتی خدا با ما نیست چه کنیممم

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

این چه حرفیه ؟؟؟ تف به رگ و ریششون فقط .بابای خسیس منو چرا نمیگی ،طلا گرمی ۱ میلیون بود برا داداشم ز ...

پدرت چرا برادرت خودش باید اقدام ميکرد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه عزیزم چرا بزنم به اون راه اتفاقا منم‌تو این جامعه زندگی میکنم میفهمم یه کیلو میوه ساده صد تومنه خ ...

الان دیگه اون زمان نیست که بگه اولویتم طلا نیست چون کلا دیگه جوونا تو ابتدایی ترین نیازاشونم موندن طلا پیشکش

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

سگ میاد یا گربه؟

بلاخره 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍