2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ما خانما رو اذیت نکنید پسرای خوبی هستید 😂😂

خدارو شکر ما کی دلمون میاد 

اگه شما خانوما کم به ما فشار بیارید که اینو می‌خوام اونو می‌خوام دیگه جاتون وسط بهشت 😂😂😜

اقایون خیلی بیش از اندازه به ذهن خودشون اعتبار قائل هستند و براشون سخت هست ذهن دیگران رو در نظر بگیرند و سختشون هست انعطاف به خرج بدن انگار هر چی خودشون میدونن درست ولا غیر 

این بزرگترین مشکل ارتباطی با اقایون هست

اما خانم ها چون از نظر تکاملی باید از کودکشون مراقبت کنن و خودشون رو منطبق کنن با نیازهای یک فرد دیگه خیلی منعطف تر هستند و مشکلات ارتباطی کمتری دارند.

مردها ادم رو روانی میکنن از دگمی و خودبرتربینی شون

اقایون خیلی بیش از اندازه به ذهن خودشون اعتبار قائل هستند و براشون سخت هست ذهن دیگران رو در نظر بگیر ...

نخیر. اتفاقا به مشکل هست خیلی مهم 

اونم اینه مردا آینده نگر هستن

خانوما امروز فقط میبینن 

مردا زحمت تورم سختی صاحب کار درد همه چیز به جون میخرن

اما خانوما خونه رو درست و بچه رو نگه داری میکنن بعدش هی میگن آقا اینو بیار اونو بیار خوب زندگی واسه مرد خیلی سخت میشه شماهم درک کنید 

از منظر روانکاوی هم چون اقایون در کودکی باید از مادر فاصله بگیرند و دیگه نمیتونن به مادر دست بزنن یک شکست عشقی در سنین خیلی کم تجربه میکنن و به خاطر همین ناامنی کمی از خانم ها ناسالم تر و ناامن تر هستند و خودشیفته تر . خیلی داستان داره توی روانکاوی

از منظر روانکاوی هم چون اقایون در کودکی باید از مادر فاصله بگیرند و دیگه نمیتونن به مادر دست بزنن یک ...

درک میکنم ولی مردا خیلی سرشون شلوغه آینده خونواده تورم جدا که ایران فرا گرفته 

ولی مشکل اصلی. اینه خانوما خیلی ب آقایون فشار میارن من خودم یه دختری بود ممانم گفت بریم خواستگاری قبلش باهاش صحبت کرده بودم خونه میلیاردی میخواست ماشین فلان بابا تو خودت پدرت اجاره نشین الان این پسر از کجا میلیارد بیاره؟؟

خدارو شکر ما کی دلمون میاد اگه شما خانوما کم به ما فشار بیارید که اینو می‌خوام اونو می‌خوام دیگه جات ...

تو وضع بد اقتصادی  ما خانما بیشتر از شما آقایون مراعات حالتونو می‌کنیم  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

تو وضع بد اقتصادی  ما خانما بیشتر از شما آقایون مراعات حالتونو می‌کنیم  

راست میگید والا خسته نباشید شب روز کار میکنیم بازم به دخلتون نمی‌رسیم اگه مراعات نکنید چی😂😂😂