2777
2789
عنوان

دراومدن بخیه جراحی

142 بازدید | 19 پست

دوستم عمل گلو داشته ، دکتر بخیه هاشو کشیده ، الان بهم پیام داد میگه حموم بودم اومدم جای زخم گلوم رو بشورم ی تیکه خون کوچیک بسته بود ، خواستم پاکش کنم دیدم داره نخ درمیاد، 

حدود سه سانت دراومده ، دوستم خیلی ترسیده و قیچیش کرده . میگه دکتر بخیمو کشید پس این جی بود ، بعد میگه انگار زیر پوستم حدود هشت سانت بخیه است، رنگش دیده میشه.  میترسه کارش اشتباه بوده باشه.

کسی از خانما تجربه داره؟

تا فردا صبح که زنگ بزنه دکترش، خیالش راحت شه

خب الان بگیره بخوابه تا فردا دیگه این که تجربه نمیخواد فقط دکترش باید ببینه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان بگیره بخوابه تا فردا دیگه این که تجربه نمیخواد فقط دکترش باید ببینه

چ میدونم استرسی شده

گفتم ببینم اگه کسی اینجوری شده و مهم نبوده بهش بگم، بگیره بخوابه

اشکال نداره 

خانوم دکتر از این بخیه هاست که یه قسمتی هم زیر هست و اونم باید کشیده بشه؟

من بچه دخترخالم آپاندیسش اینجوری بود اما پرستار یه اشتباه کرده بود و بخیه زیر رو نکشیده بود

بعد که اومده بود نخه بیرون خیلی ترسیده بودن

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
خانوم دکتر از این بخیه هاست که یه قسمتی هم زیر هست و اونم باید کشیده بشه؟ من بچه دخترخالم آپاندیسش ...

اره فکر کنم اینجوری باشه ، خودش میگه شاید خوب نکشیدن اینا مونده

اره فکر کنم اینجوری باشه ، خودش میگه شاید خوب نکشیدن اینا مونده

فکرکنم بعضیا با این نوع بخیه آشنایی ندارن

من یکی دیگه از فامیلامون هم همینجور شده بود

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
چ میدونم استرسی شده گفتم ببینم اگه کسی اینجوری شده و مهم نبوده بهش بگم، بگیره بخوابه

من دیدم تاحالا ک بخیه مونده ..یکی یبار تاندون اشیلشو بخیه کرده بود بعد میگفت از توش نخ بخیه کشیدم بیرون