2777
2789

اما براولدخواهرزادش ک بچه اس از ماهاقبل ذوق کنه و بگه ال کنم و بل کنم و کلیم خرج کنه و برای شما هیچی نگیره چه رفتاری میکنین 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

منم هر مناسبتی که مربوط به جنس نره .محلش  نمیزارم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جدی و مستقیم بهش میگم ک ازش دلخورم و منم تو مناسبتا بی محلی میکنم و میگم جم کنه این کار مسخرشو

گفتم باز کارشو میکنه

انقدر پولاش و به بهونه های مختلف میگیرم تا چیزی براش نمونه.تولد و روز مرد .و مناسبت های دیگه هم مثل ...

دقیقا عین همین رفتار کردم پارسال یروز بتولد دختره گفتم زنجیر نقره میخوام دوسش دارم دیدم گف ندارم همون روز کلی پول خرج کادو اون کثافت کرد 

تو بودی چیکار میکردی

شک نکن.

یه بار حقوق گرفت و شب تولدم بود.گفت نگرفتم و دستش رو شد.فرداذرفتم کیک گنده و شال گرفتم با دو قلوهام جشن گرفتم و بقیه کیک گذاشتم یخچال.اومد.گفتم هم پولت رفت هم ضایع شدی.همون شد.دیگه رستوران و کیک براهه.ولی کادو خودم نمیخوام.

شک نکن.

نمیده پارسال یروز بتولد دختر خواهرش گفتم نقره میخوام گف ندارم ولی جلو چشم کلی برادختره کادو گرف 

اگه جای من بودی چیکار میکردی

زندگی وسختش نکن چیزی ودوست داری بهش بگو

مثلامن خودم میگم خیلی چیزارو

الان که میبینی اینطوره باسیاست مثلااگه دختره بعدکه اومدی ازتولدبگو چه جالبه دختراازبچگی که آدم فکرمیکنه شایدچیزی نفهمن تاوقتی پیرمیشن دوست دارن تولدبگیرن براشون وبهشون توجه بشه بهشون هدیه داده بشه مخصوصاازسمت کسایی که دوست دارن

یامثلااکه دیدی تولدت شده کاری نکرد خودت بگومن خمدم میگم مثلاتولدم نزدیکه ها😉و....