2777
2789
عنوان

فردا قراره کنکور تجربی برگزار‌ بشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 89 پست
مودب باش بی ادبشما گفتی بهداشتمنم گفتم تهش بیکاریهشما اسمی از پیرا پزشکی بردی؟من اسمی از پیرا پزشکی ...

بهداشت‌ عمومی توی پیرا پزشکی ها نوشته 

میتونی توی گوگل بخونی 

کادر درمان همیشه نیار یک کشوره‌

یک ادم مثال بزن هوشبری خونده و بیکاره

یک ادم مثال بزن مامایی خونده و بیکاره

من حدقل ندیدم 

از علاف‌ بود ۱۰۰۰ درصد بهتره‌

از رشته های چرته‌ بدون کنکور ۱۰۰۰ درصد بهترن‌

چرا؟

چون مهندسی حسابداری هزار کوفت ..انقدر فارغ التحصیل داره که نوبت به منی که نه پارتی دارم نه ثروت زیاد نمیرسه

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان واقعی هستی؟هوشبری آینده نداره؟😐

جایی که متخصص بیهوشی هست هوشبری اینده داره؟ فعلا شما تجربه نداری بعدا به حرفم میرسی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میاید نصیحت اشتباه میکنید؟! بهداشت عمومی حتی دولتیش هم‌ بازار کار خوب نداره اونوقت میارزه به رشته های شناور؟!/:

حالا اگه پزشکی رو میگفتی یه چیزی. 

الان مثلا روان‌شناسی یه رشته ی شناوره ولی جز رشته های تاپ انسانیه من با رتبه ۳ رقمی رفتم روان‌شناسی. اگه ادامه بدی میتونی مطب بزنی و اگه ماهر باشی میتونی حتی از پزشک جراح بیشتر درآمد داشته باشی.

بعضی از رشته های پیرا نخوندنشون‌ بهتره

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

خودت‌ چی میخونی بعدشم مگه واکسن زدم چشع؟چقد راحت به شغلها‌ توهین میکنید بی لول؟پس لول‌ توی رشته های ...

عزیزم من مامانم بهیار هست کارمند مرکز بهداشته تازه بازنشسته شده 

این رشته الان دیگه خیلی بازار کارش بده 

حتی خانه بهداشت  روستا ها هم دیگه بهورز نمیپذیرن باید محلی باشی 

شانس بیاری یکی مثل مامان من بازنشسته بشه یک نیروی کار جدید بره جاش 

میشه،بلاخره🌄🌱
😂خوشم میاد کسایی که نمیتونن حتی ی تستم بزنن میان اینجوری نظر میدن

عزیزم من سالهاست درسم تموم شده الانم شاغلم خدمتتون هم بگم تمام مقاطعم رو هم علوم پزشکی شهید بهشتی تهران خوندم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

حالا اونی که بهداشت خونده شانس بیاره مرکز بهداشتی پیدا کنه که نیرو بخوادنخواد که هیچی

نمیدونم چرا تو تاپیک بچه کنکوریام😂

ولی برعکس چیزی که فکر میکنید ، بهداشت محیط و بهداشت عمومی بیشتر از رشته های تاپ تجربی بازار کار داره، تمام بیمارستان ها، هتل ها، کارخانه های تولیدی، صنایع که کارگر و ... دارن و مشاغلی از این دست، استخدام میکنن حقوقشونم خوبه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
کی گفته رشته های شناور بدهدولتی همه جا رو سرشون میزارن دانشجو رو

اره بخاطر همینه که بیکار زیاده 

همشون هم فارغ التحصیل رشته ی شناورن

بهداشت‌ عمومی توی پیرا پزشکی ها نوشته میتونی توی گوگل بخونی کادر درمان همیشه نیار یک کشوره‌یک ادم مث ...

یه سر برو بیمارستان از یکی از کسایی که پیراپزشکی خوندن بپرس چقدر بیکار بین شون هست بهت میگن

آره وگرنه ممکنه نرسی و ضربه بخوری در حد به چیز معقول البته باید براش تا آخرین حد جنگید و تلاش کرد هر ...

آفرین منظورم همین بود... ما هم روزی جای شما بودیم ولی واقعیت دنیا چیز دیگه هست...

برای همتون آرزو موفقیت میکنم، و امیدوارم تحول خوبی تو بازار شغلی ایجاد بشه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
مثلا علوم ازمایشگاهی بی ازمونش هم جایگاهش بهتر از بهداشت عمومی دولتیهحالا تو که پشت کنکوری چرا سنگ ع ...

تو چرا گارد داری نسبت ب بهداشت؟

مطمئنم خودت زجه ی همین زشته رو زدی ولی قبول نشدی