2777
2789
عنوان

فردا قراره کنکور تجربی برگزار‌ بشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 89 پست
اولا پشتم‌دوما الان برای تو ک جالب نی،خودت چیکاره ای که کادر درمان بودن واست جالب نی؟

من نگفتم کادر درمان واسم جالب نبست، هر رشته ای صرفا چون تجربی هست نمیتونه خوب باشه 

الان دیگه هوشبری و نمیدونم بهداشت و اینا بازار کار نداره 

ولی پرستاری مثلا رشته ای هست که اینده داره. 

حالا فک کن این رشته هارو ازاد هم بخونی 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مکه چشه،پیرا پزشکی عه

والا چیپ ترین رشته علوم پزشکیه نه لول داره نه کلاس نه اینده

تهش میره مرکز بهداشت قد و وزن میکنه و واکسن میزنه

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکار ک تویی کی گفته پیرا پزشکی تهش بیکاره ؟

مودب باش بی ادب

شما گفتی بهداشت

منم گفتم تهش بیکاریه

شما اسمی از پیرا پزشکی بردی؟

من اسمی از پیرا پزشکی بردم؟

بزرگ میشی می فهمی همه ی رشته های پیراپزشکی هم نمی ارزه

یکیش مثل همین بهداشت که خودت مثال زدی

بله بچه ها درس نخونید برید ازاد یه رشته زاغارت✋🏻

نه ولی درس خوندنم تاثیر زیادی تو بازار کار راکد نداره متاسفانه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
من نگفتم کادر درمان واسم جالب نبست، هر رشته ای صرفا چون تجربی هست نمیتونه خوب باشه الان دیگه هوشبری ...

الان واقعی هستی؟

هوشبری آینده نداره؟😐

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

والا چیپ ترین رشته علوم پزشکیه نه لول داره نه کلاس نه ایندهتهش میره مرکز بهداشت قد و وزن میکنه و واک ...

حالا اونی که بهداشت خونده شانس بیاره مرکز بهداشتی پیدا کنه که نیرو بخواد

نخواد که هیچی

والا چیپ ترین رشته علوم پزشکیه نه لول داره نه کلاس نه ایندهتهش میره مرکز بهداشت قد و وزن میکنه و واک ...

خودت‌ چی میخونی 

بعدشم 

مگه واکسن زدم چشع؟

چقد راحت به شغلها‌ توهین میکنید 

بی لول؟

پس لول‌ توی رشته های بدون کنکوره‌ آزاده نه؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

حالا اونی که بهداشت خونده شانس بیاره مرکز بهداشتی پیدا کنه که نیرو بخوادنخواد که هیچی

باید ازمون استخدامی بده که بعد قرنها هر شهری یکی بخواد

باز بهداشت حرفه ای مثلا تو کارخونه میتونع بره

یا محیط تو بیمارستان خضوصی یا تصفیه خونه

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

یه چیز بگم... بچه ها زیاد هم رویایی فکر نکنید ...

آره وگرنه ممکنه نرسی و ضربه بخوری در حد به چیز معقول البته باید براش تا آخرین حد جنگید و تلاش کرد هر دو زاویه دید من و شما رو باید با هم در نظر گرفت

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

خودت‌ چی میخونی بعدشم مگه واکسن زدم چشع؟چقد راحت به شغلها‌ توهین میکنید بی لول؟پس لول‌ توی رشته های ...

مثلا علوم ازمایشگاهی بی ازمونش هم جایگاهش بهتر از بهداشت عمومی دولتیه

حالا تو که پشت کنکوری چرا سنگ عمومی رو میزنی سینه ت

😂خوشم میاد کسایی که نمیتونن حتی  ی تستم بزنن میان اینجوری نظر میدن