2777
2789

چی میشه یعنی

اگه از ذهنم بیرون نره چی

اگه ازدواج کنم و ازدواج کنه و ناخواسته همش مقایسه کنم با زندگیه و اونو زنش چی 

واقعا خدا چرا مهرشو اینجوری انداخت به دلم و کاری کرد دستم بهش برسه بعد سهمم نکردش برام هر خاستگاری میاد هر کی میاد سمتم با اون مقایسه میکنم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی زندگی میکنیم دیگه 

من هنوز خوابشو میبینم با اینکه شوهرم خیلی خوبه و اون به دادم نمیخورد

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

ببین من یکی خیلی ادعاش میشد دوستم داره من فقط یه شرط گذاشتم جا زد و قبول نکرد منم جواب منفی دادم

عشق که به ادعا نیست به عمله

اون قدر هم مغرور تشریف داشت خواستگار سنتی بود شمارمو از خواهرش گرفته بود که جوابت منفیه به خودم پیام بده مادرم حرمت داره

من با وجودی که ازش خوشم اومده بود یکی این غرورش یکی هم قبول نکردن شرطم باعث شد جواب منفی بدم

اون کسی که ادعای دوست داشتن داره باید رفتارش با بقیه یه فرقی داشته باشه،فقط حرف که نیست، حالا من از هرکسی هم خوشم نمیاد اونم فقط جلسه اولش بود،الان که چندساله گذشته تنفر دارم ازش 

با کی متوجه نشدم

نامزد سابقم

نشد..

خیلی دوسش داشتم واقعا همونی بود ک میخواستم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

هیچی نمیشه. همونی هم که دوسش داری یه روزی پدرتون در میاره

اذیتمم کرد اتفاقا 

اما اینقدر خوبیاش بیشتر بود و دوسش داشتم و بهش وابسته بودم و همه ی ایندمو فقط با اون برنامه ریزی کرده بودم که به چشمم نمیومد