2777
2789

۲ روز

اما قهر کامل نه 

سرسنگین بودن باهاش تحویلش نمیگرفتم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه شب که البته پیش هم نبودیم وگرنه همیشه 5 دقیقه هم طول نمیکشه

دوس دارم بتونم چند روز قهر بمونم ولی نمیتونم🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به روز نرسیده زود یادمون میره😂😂

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

۳ سال 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

۲۰روز قهرتو خونه خودمون هیچوقت خونه بابام قهرنرفتم

خب چی شد که آشتی کردید ؟؟ 

تو اون بیست روز مثلا پیش خودت نگفتی وقتی بیست روز سرای ازم نمیگیره ،دبگهرفایده نداره؟؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب چی شد که آشتی کردید ؟؟ تو اون بیست روز مثلا پیش خودت نگفتی وقتی بیست روز سرای ازم نمیگیره ،دبگهرف ...

چرا هرروز متنفرتر میشدم ناامید میشدم به اونم حق میدادم بعضا منی که خیلی یه دندم آخرش من کوتاه اومدم و پا پیش گذاشتم ولی تا چند ماه احساسم بهش خوب نبود یادم نمیرفت ولی الان یادم نیس سرچی قهربودیم

لایک نکن پدر بیامرز
چرا هرروز متنفرتر میشدم ناامید میشدم به اونم حق میدادم بعضا منی که خیلی یه دندم آخرش من کوتاه اومدم ...

خب چجوری خودتو قانع کردی که پا پیش بذاری ؟؟

شوهری که میاد سراغ زنش ،، آدم خب بدتر میشه 

مگه میشه ؟!؟!!

بله شده . من حوصله بچه بازی ندارم خیلی لوسم هستم و مغررو یکی بهم چیزی بگه نمی تونم دیگه ادامه بدم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خب چجوری خودتو قانع کردی که پا پیش بذاری ؟؟شوهری که میاد سراغ زنش ،، آدم خب بدتر میشه

چون زندگی داشت برام زهر میشد یادم آوردم که دفعه هایی هم بوده که اون پاپیش گذاشته زیاد به احساس بها بدیم کارمون زاره باید منطقم داشته باشیم

لایک نکن پدر بیامرز
چون زندگی داشت برام زهر میشد یادم آوردم که دفعه هایی هم بوده که اون پاپیش گذاشته زیاد به احساس بها ب ...

آخه منم شوهرم الان دو روزه قهریم 

و 

اولین باره اینقدر طول کشیده 

اما خیلی بیشعوره که با اینکه مقصر نبودم اینقدر کشش داده 

ازش متنفرم