2777
2789
عنوان

خانم هایی که بهتون خیانت شده

214 بازدید | 19 پست

چجوری باهاش زندگی میکنید؟ خیلی عذر میخوام موقع رابطه حالتون ازش به هم نمیخوره؟ چجوری حوصلتون میشه براش غذا درست کنید لباساشو بشورید و ... 

اصلا چجوری باهاش حرف میزنید؟ میگید و میخندید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم هیچ خانومی به این مرحله نرسه🥲💔

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

متاسفانه هنوز دوسش دارم و خودمم نمیدونم چراا💔

موقع رابطه و حرفای احساسی حالم بد میشه 

ته دلم جدایی میخوام ولی نمیتونم 😭

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بستگی به شرایط بعد خیانت و حد خیانت داره

اینکه در چه حد بوده

ـاینکه شوهر پشیمونه عذاب وجدان داره در صدد جبرانه

اینکه تکرا میکنه یا نه

اینکه مراعات حالتو میکنه

اینکه در عوض گوه خوریش کاری میکنه که بهت اطمینان دوباره بده

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
متاسفانه هنوز دوسش دارم و خودمم نمیدونم چراا💔موقع رابطه و حرفای احساسی حالم بد میشه ته دلم جدایی می ...

تا حالا ازش پرسیدی که چرا بهت خیانت کرده؟

من همیشه اعتقاد دارم اگه مرد خیانت کنه یعنی احساس قلبی نسبت به خانمش نداره

تا حالا ازش پرسیدی که چرا بهت خیانت کرده؟من همیشه اعتقاد دارم اگه مرد خیانت کنه یعنی احساس قلبی نسبت ...

منم همین نظر رو دارم

میگه اون خانوم گفت کاری به زندگیت ندارم فقط بهم محبت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تنفرو که رد کنی به یه مرحله میرسی ب اسم سر شدن و بی تفوتی ..‌شده ی پرنده رو بندازی قفس هی خودشو میزنه در دیوار تا ی روز در قفسم باز کنی نمیره همینقدر بی آرزو شدم ....همه این حسارو که نوشتی تجربه کردم اینقدر جنگیدم برای رهایی و ب درو دیوار کوبیدم ب هیج جا نرسیدم دارم فقط ب اینکه قرار نیست همه خوشبخت باشن دنیا بدبخت زیاد داره منم یکیش خودمو دلداری میدم 

منم همین نظر رو دارممیگه اون خانوم گفت کاری به زندگیت ندارم فقط بهم محبت کن

میدونی حالا جالب اینجاس مردا به زنای خودشون محبت نمیکنن اما واسه غریبه 😪