2777
2789

سلام 

من تا ۴۵ روزگی بچه ام شیرم خوب بود زیادبود همون شب ناراحتی برام پیش اومد وبچه روختنه کردیم غصه خوردم واسش فرداش پریود شدم ..پریود شدم همون روز شیر از سینم نمیومد خشک شد ..قطره شیرافزا گرفتم رازیانه میخوردم هیچ فرقی نکردم .. ..شیرم نمیومد بچم گریه میکرد و شیرم کامل خشک شده بود که شیرخشک براش گرفتم..تا دوهفته بعد که گذشت وبچم شیرخشکی شد دیدم بعد دوهفته قطره ای خییلییی کم ازسینم وقتی فشار دادم دیدم میاد میخام بدونم دلیلش چیه واینکه الان ۳ ماهشه وهمچنان سینم همون طوریه یعنی خشک نشده وبازم درحد چندقطره میاد چیکارکنم بنظرتون راهی هست برگرده شیرم؟بعد این همه وقت ؟ازطرفی چون شیرم کمه نمیخوره بچه ام چون میگن مکیدن شیرروزیاد میکنه ولی یکم میخوره میبینه نمیاد نمیهخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ابگوشت 

ماکارونی 

برو حموم اب گرم 

بشین اروم ماساژ بده سینه رو  بدون فشار دادن 

اصلا فشار نده 

اروم ماساژ بده 

زیادم مایعات بخور 

غذاهای ابکی 

هندونه 

میوه های ابکی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ابگوشت ماکارونی برو حموم اب گرم بشین اروم ماساژ بده سینه رو بدون فشار دادن اصلا فشار نده اروم ماساژ ...

خوندی متن رو؟ یماهه شیر ندادم الان دوسه قطره از سینم میاد فقط موقعی ک سینمو فشار میدم بااین وجود امکان داره دوباره بیاد؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندی متن رو؟ یماهه شیر ندادم الان دوسه قطره از سینم میاد فقط موقعی ک سینمو فشار میدم بااین وجود امک ...

اره میاد ول نکن اصلا 

به خودت برس ول نکن 

تا زمانی که بچه شیری هست میاد باز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم کلا از یکی دو روز قبل از پریودی شیر کم میشه تا پاک شدن که باز رفته رفته زیاد میشه .احتمالا شما سر همون ناراحتی که کردی و اینکه وقتی شیرت کم شد کلا ب بچه شیرخشک دادی دیگه شیرت کم شده . سینه با میک زدن بچه شیر میوفته . الانم شیرافزا بخور در کنارش خودتو تقویت کن سیرابی شیردان کله پاچه بادام و حتی چایی شیر رو زیاد می‌کنه .شیر پسته آجیل و چیزای  مقوی بخور تا خودت چیز مقوی نخوری از کجا میخوای شیرت زیاد بشه بعدم سینه رو تو دهن بچه بذار بذار میک بزنه تا شیر دوباره ب سینت بیوفته 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

اگر بزاری زیر سینه‌ات میک بزنه از بالا با قطره چکون شیر خشک بریزی دهنش که میکش رو بزنه و خودت با دست مدااام ماساژ بدی و بدوشی و در کنارش حسابی آب میوه های طبیعی مثل آب سیب و هویج و آب گوشت و قرص شیرافزا و … بخوری امکان داره برگرده

من تو دوران ج‌نگ از استرس شیرم تا مرز خشک شدن رفت با همین کارا کلا برگشت و شیر خودمو دادم دیگه ولی خوب اصلا شیشه عادت نکرده بود بچه‌ام که سینه‌ام رو گ فت

ببین میگن کله پاچه و سیرابی و سوپ جو شیر رو زیاد میکنه. یه روز اینا رو بخور مثلا دوتا کاسه سوپ جو یا ...

باش

عزیزم کلا از یکی دو روز قبل از پریودی شیر کم میشه تا پاک شدن که باز رفته رفته زیاد میشه .احتمالا شما ...

ممنون گلم..شیرم کم نشد اخه خشکککک شده بود بچه ازگرسنگی جیغ میزد شوهرم رفت شیرخشک خرید همون موقع

عزیزم کلا از یکی دو روز قبل از پریودی شیر کم میشه تا پاک شدن که باز رفته رفته زیاد میشه .احتمالا شما ...

الانم میبینه شیر نمیاد گریه میکنه سینمو پس میزنه چیکارکنم

دارویی چیزی نیس شیروزیادکنه؟

اگر بزاری زیر سینه‌ات میک بزنه از بالا با قطره چکون شیر خشک بریزی دهنش که میکش رو بزنه و خودت با دست ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم

واینکه میگی بادست سینمو ماساژ بدم همونجا همزمان باشیرخوردنش؟

بعدم دوستان راست میگن. خودت توی حمام خیلی ببخشید بدوش شیر ازش خارج بشه. هرچی بیشتر ازش شیر بیرون بیا ...

ممنونم💖

ممنون گلم..شیرم کم نشد اخه خشکککک شده بود بچه ازگرسنگی جیغ میزد شوهرم رفت شیرخشک خرید همون موقع

من یادمه اولین بار که بعد از زایمان پریود شدم یهو شیرم آنقدر کم شد که سینم عین پلاستیک تو دهن بچم بود .منم مثل شما فک کردم شیرم خشک شده چون اون موقع ناراحتی هم زیاد میکردم . یادمه بچم شکمش سیر نمیشد گریه میکرد و مظلوم رو پای باباش جقجقه اش رو بغل کرده بود میخواست بخوابه اما از گشنگی خوابش نمی‌برد  من تو اتاق از ناراحتی که شیرم خشک شده گریه میکردم چند روز بعدش که خونریزیم کم شد دیدم رفته رفته شیرم زیاد شد البته من پودر شیرافزا هم گرفتم خوردم و از اونجا که بچم اصلا شیشه نمیکرفت و مجبور بودم همون سینه بدون شیر رو هم حتی بدم بهش که آروم بشه  خداروشکر سینم پر شیر شد .دیگه بعد از اون فهمیدم پریود میشم شیرم کم میشه شیرافزا می‌خوردم خودمو تقویت میکردم دیگه از هفت هشت ماهگی هم بچه غذا خور میشه آنقدی از کم شدن شیر اذیت نمیشه .اما همیشه سینه رو بده بهش نذار که عادت کنه فقط ب شیر  خشک 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄