2777
2789
عنوان

خانمای متاهل چند وقت یه بار خانواده شوهرو دعوت میکنید شام

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 61 پست
اره بابا از همون نامزدی میکفتن باید همون شب عروسی حامله بشی و حق جلوگیری نداریمادرشوهرم فردای عروسی ...

😮😮😯  وااااییی پرام ریخت

چرا باید دخالت کنن تو این مسعله خصوصی که بین زن و شوهره

همون نامزدی باید جوابشونو میدادی که کار به شب عروسی نکشه

چقدبی عزت وبی عقلن که خودشونو دعوت می‌کنن 😕من حتی خونه خواهرمم بدون دعوت نمیرم واسه دورهمی یکی دوسا ...

آفرررررین.قربون آدم چیزفهم

کاش همه شعور شمارو داشتن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😮😮😯 وااااییی پرام ریختچرا باید دخالت کنن تو این مسعله خصوصی که بین زن و شوهرههمون نامزدی باید جو ...

باید جواب میدادم بلکه هم باید حرشون میدادم

ولی جرئت نداشتم 

یه فتنه هایی انداختن تو زندگیم و رابطم که کلی ترس و تروما برام مونده ارشون

بیشتر چون شوهرم خیلی با رفتاراشون سگ میشد باهام برام ترس و استدس مونده

باید جواب میدادم بلکه هم باید حرشون میدادمولی جرئت نداشتم یه فتنه هایی انداختن تو زندگیم و رابطم که ...

میفهمم چی میگی با تمام وجودم میفهممت

به قول مامانم میگه شب خاییدیم صبح بیدار شدیم با سگا خویش و قوم شدیم.

اینام دست کمی از خونواده شوهرت نداشتن ولی نشوندمشون سر جاشون خیلی اذیت شدم مریض شدم روحی و جسمی ولی موفق شدم شوهرمم خیلی مقاومت میکرد ولی من کم نمیاوردم هر بدی که در حقم کردن مکرشون رو به خودشون برگردوندم

خودم حریفم نیاز به شوهرم نداشتم‌ ک دفاع کنه 

ولی توقع دفاع ازش داشتم اونم اهمیت نمیداد ولی به مرور فهمید چه کفتارایی هستن 

خوشحالم که عین اشغال پرتشون کردم اونور اگه بازم به عقب برگردم همینکارو میکنم 

میفهمم چی میگی با تمام وجودم میفهممتبه قول مامانم میگه شب خاییدیم صبح بیدار شدیم با سگا خویش و قوم ش ...

ممنم دقیقا مقل خودتم.

خانوادم و خانوادش علیه منن و مخالف ازادی و کارای منن.

و الانم سر بچه منو بیچاره کردن همگی

و من تنهایی دارم میجنگم حتی شوهرمم نمیفهمه چخبره

ولی تصمیم گرفتم تا ته ادامه بدم و تسلیم نشم و تنهایی بجنگم و به خودم افتخار کنم سرخم نکردم تا مثل این ادمای عهد قاجاری زندگی دهاتی داشته باشم

ممنم دقیقا مقل خودتم.خانوادم و خانوادش علیه منن و مخالف ازادی و کارای منن.و الانم سر بچه منو بیچاره ...

ببین من تو این راه خیلی مریض شدم اسیب دیدم تا بتونم بزارمشون کنار و خودشونم خیلی آتو دستم میدادن برام راحت بود کنار گذاشتنشون ولی شوهرمم میدونست خونوادش داغون ومضخرفن واسه همین وا‌نمیداد و آتو میخاست دستم نده اما اونا آتو رو تقدیمم میکردن

تو فقط باید کفش اهنی بپوشی و اعصابتو فولادی کنی 

واسه قطع ارتباط یا جواب دادن ببین کدومش زندگیتو به هم نمیریزه. 

لعنتیای نفهمکاش منم خلاص شم از دستشون

ایشالله به حق این وقت و ساعت ازشون نجات پیدا کنی

ولی خیلی‌ مراقب سلامتیت باش منکه اعصاب و روانم سر این بی شرفا نابود شد الهی به حق این دم اذان خدا مکرشونو به خودشون برگردونه و کارمای رفتاراشونو پس بدن و ببینم با چشمام

ایشالله به حق این وقت و ساعت ازشون نجات پیدا کنیولی خیلی‌ مراقب سلامتیت باش منکه اعصاب و روانم سر ای ...

کدوم سلامتی

روحم به شدت آسیب دیده و از شدت اضطراب و استرس و افسردگی با دکتر دارو نجاتش دادم

جسمم هزاران بیماری گرفتم

بعد عردسیم رفتم دکتر گف دچار سندروم روده هستی که علتش استرسه

دیسک کمر ک دارم

کیست ک دارم

مشکلات گوارشی اشکمو که درآورده

سردرد و گلودردای بی علت و هرچی ک بگی.

کدوم سلامتیروحم به شدت آسیب دیده و از شدت اضطراب و استرس و افسردگی با دکتر دارو نجاتش دادمجسمم هزارا ...

اره همش بخاطر استرسه و دیدنشونه و حرفایی که کنج دلت میزارن. باید خودت به خودت کمک کنی عزیزم 

برای سلامتیت.

همینام کلی طول میکشع تا درمان بشی و خواهشا بچه نیار فعلا تا زمانی که از شوهرت کاملا مطمعن بشی.

اونا رو هم یه سنگ گنده بزار روشون و یه نفس راحت بکش والا برن گمشن احمقای به درد نخور

منم همینطوردلم نمیخواد دعوتشون کنمو اوناهم دعوت میکنن جرئت ندارم نه بگمهفته ای یه بار باید برمو دلم ...

هعی بمیرم که انقدر درد میکشیم😔امروز انقدر دعوامون شد تو خیابون که انگشت دستام کج شد از فشار عصبی 😔

برد بیمارستان . لباسام دراوردن چندتا دستگاه بهم وصل کردن

فشارم ۱۷ بود 

فقط‌ گریه میکردم

حدود یه ساعت پیش که حالم بهتر شد مرخصم کردن

شوهرم میگه اگ میخای با خانواده من قطع رابطه کنی باید با خانواده خودتم کنی

😭