2777
2789

بچها من سه ساله ازدواج کردم ولی باردار نشدم هنوز بدون هیچ جلوگیری یا سقطی دکتر رفتم میگه تنبلی و کیست داری دارو داد بهم بی وفایده 

رفتم بیمارستان عرفان نیایش تهران برای ای وی اف فعلا یه سری آزمایشات و سونو نوشته 

و مشکل دیگمم من هر سه چهار ماه یه بار پریود میشم 

کسی تجربه ای وی اف خودش یا کسی از فامیلا و دور بری هاش داشته لطفا در میون بزاره و دکترمم ربابه طاهری پناهه همه میگن دکتر خوبیه پنجه طلاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود به فکر افتادی ایشالا نتیجه میگیری چند سالته؟

۲۰سالمه 

ولی شوهرم و فامیلش خیلی اذیتم‌میکنن که چرا بچه نمیاری چته مگه تو و اینکه من با خانواده شوهرم یه جا زندگی‌میکنم هر روز‌میپرسن چیشد نشد خیلی اذیتم خدا هرچی درد و غمه بمن داده

۲۰سالمه ولی شوهرم و فامیلش خیلی اذیتم‌میکنن که چرا بچه نمیاری چته مگه تو و اینکه من با خانواده شوهرم ...

وای تو ۲۰ سال کاشکی یه جوری ازشون دور میفتادی ولی سعی کن به حرفشون اهمیت ندی چون بچه بیاد هم حرفاشون تموم نمیشه از بچه داریت ایراد میگیرن طعنه میزنن کاشتنی هست و اینجور چیزا یاد بگیری جوری جوابشون بدی تو خودت نریزی و اجازه ندی راجب زندگیت تصمیم بگیرن من الان مادرشوهرم دوست داره سومی بیارم اما جرات نداره مستقیم بهم بگه غیر مستقیم میگه باز من جوابش کوبنده میدم که بترسه جرات نکنه مستقیم بگه 

وای تو ۲۰ سال کاشکی یه جوری ازشون دور میفتادی ولی سعی کن به حرفشون اهمیت ندی چون بچه بیاد هم حرفاشون ...

من به شوهرم گفتم دکتر می‌خواد با دارو و یه عمل کوچیک کیست هامو برطرف کنه نمیدونه ای وی اف میخام‌بکنم 

دختر خالم ای وی اف کرده بچش چهارسالشه همه میگن اونو کاشته معلوم نیست بچه ی کیو توی شکمش گذاشته نمی‌دونم بهداشت چیکار کنم

وای چه سخت اینجور آره نگو ایشلا نفهمه

الهی به امید خودش 

تصمیم شو گرفتم دیگه هرکاری کردم با دارو نشد یه جاریم یه سال از من کوچه شش ماه میشه نامزد شدن شون الان باردار شده میخان عروسیش کنن یجوری اونو تحویل میگیرن هردیقه زنگش میزنن