من تا ۴۵ روزگی بچه ام شیرم خوب بود زیادبود همون شب ناراحتی برام پیش اومد وبچه روختنه کردیم غصه خوردم واسش فرداش پریود شدم ..پریود شدم همون روز شیر از سینم نمیومد خشک شد ..قطره شیرافزا گرفتم رازیانه میخوردم هیچ فرقی نکردم .. ..شیرم نمیومد بچم گریه میکرد و شیرم کامل خشک شده بود که شیرخشک براش گرفتم..تا دوهفته بعد که گذشت وبچم شیرخشکی شد دیدم بعد دوهفته قطره ای خییلییی کم ازسینم وقتی فشار دادم دیدم میاد میخام بدونم دلیلش چیه واینکه الان ۳ ماهشه وهمچنان سینم همون طوریه یعنی خشک نشده وبازم درحد چندقطره میاد چیکارکنم بنظرتون راهی هست برگرده شیرم؟بعد این همه وقت ؟ازطرفی چون شیرم کمه نمیخوره بچه ام چون میگن مکیدن شیرروزیاد میکنه ولی یکم میخوره میبینه نمیاد نمیهخوره
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بااون شرایطی ک گفتم درحد دوسه تاقطره اس ویماهه شیرخشک میخوره الان امکانش هس بعد یکماه برگرده بااینا ...
حالاامتحان کنیدبچه چون شیرخشک اسونترسریع رهامیکنه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖