دل زنشون باهاشوم خوش نیست، اینا کیو میخوان گول بزنن؟ زنش که تو خونه داغونه از دست شوهره دیگه چه مسافرتیه که با همون شوهر بهش خوش بگذره وقتی منبع اصلی سم زندگیش تو مسافرت باهاشه و زن زوری باید وانمود کنه همه چی خوبه... آخه اینجور مردا کیو میخوان گول بزنن؟ وجدان خودشونو یا زنای فامیلو یا زنایی که باهاشون میلاسن؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چون خانوم هستی داری میگی با این خرج بالا که مرد صبح تا شب سر کاره چجور خیانت کنه چون وقت نداره زن ه ...
شوهر من دوشیف کار میکنه ولی سالهاست از خیانتاش کم نشده،، من راحت موقعیت خیانت دارم تو خونه ولی چون این کاره نیستم و ذاتم خراب نیست خیانت نمیکنم و صدها و میلیون ها زن مثل من که باهاشون تو این 15 سال همصحبت شدم. منکر زیاد شدن زن های لاشی و کثیف هم نیستم ولی امثال خودم رو کم ندیدم. یه زن همه چیو از شوهر خودش میخواد نه از مرد دیگه،، من خیانتش رو با خیانت جواب بدم صورت مسئله و مشکلم که حل نمیشه. مثل خوردن یه غذای بدمزه میمونه...