2777
2789
عنوان

خیلی از مردای خیانتکارو دیدم که عاشق مسافرتن کیو میخوان گول بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست
دقیقا.. انشالله موفق باشی عزیزم

موندم بابام بمیره طلاق بگیرم. تا نجاتم فقط همینه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت بمیره چی؟ بهتر نیست؟ خخخ. طلاق بی دردسر

نه نباید بمونه .و تقاص ظلم‌هایی که در حقم. کرده رو بده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ولی چیزی که عملا در جامعه دیده میشه و پای درددل زن ها میشینیم اکثرا شوهراشون خیانتکارن. زنای خیانتکا ...

چون خانوم هستی داری میگی  با این خرج بالا که مرد صبح تا شب سر کاره چجور خیانت کنه چون وقت نداره 

زن ها بیشتر خیانت میکنن میتونی یه سر بری دادگاه ببینی که زنه بخاطر دوس پسرش ، شوهرشو کشته به هم برسن 

کافیه فقط پرونده ها رو بخونی 

مرد 

چون خانوم هستی داری میگی با این خرج بالا که مرد صبح تا شب سر کاره چجور خیانت کنه چون وقت نداره زن ه ...

شوهر من دوشیف کار میکنه ولی سالهاست از خیانتاش کم نشده،، من راحت موقعیت خیانت دارم تو خونه ولی چون این کاره نیستم و ذاتم خراب نیست خیانت نمیکنم و صدها و میلیون ها زن مثل من که باهاشون تو این 15 سال همصحبت شدم. منکر زیاد شدن زن های لاشی و کثیف هم نیستم ولی امثال خودم رو کم ندیدم. یه زن همه چیو از شوهر خودش میخواد نه از مرد دیگه،، من خیانتش رو با خیانت جواب بدم صورت مسئله و مشکلم که حل نمیشه. مثل خوردن یه غذای بدمزه میمونه...