2777
2789

دل زنشون باهاشوم خوش نیست، اینا کیو میخوان گول بزنن؟ زنش که تو خونه داغونه از دست شوهره دیگه چه مسافرتیه که با همون شوهر بهش خوش بگذره وقتی منبع اصلی سم زندگیش تو مسافرت باهاشه و زن زوری باید وانمود کنه همه چی خوبه... آخه اینجور مردا کیو میخوان گول بزنن؟ وجدان خودشونو یا زنای فامیلو یا زنایی که باهاشون میلاسن؟ 

بنظرم زن باید زرنگ باشه و جدا بشه وقتی دلش خوش نیست

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من خیلی شکاکه  و بددل . نمی‌ذاره اینستا داشته باشم . خیلی ایرادگیره. حالا بهش میگم شماره تموم زنان نامحرم و اینستا رو پاک کن. تا آشتی کنم . میگه نمیخوام. به درک

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

چه زورگوئه.مغزش مال عهد بوقه؟

آره جالبه اینا همه برا من اه اه برا اون به به.‌ خیلی شکاکه. اما کلی اسم زن  تو گوشیشه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

میخوای بمونی باهاش؟

دعا کن پدر اشغالم بمیره یه ثانیه نمیمونم

چیزی که واضحه و روشنه اینکه آنقدر که زن های شوهر دار اهل خیانتن ، مردهای متاهل کمترن بر طبق آمار میگ ...

ولی چیزی که عملا در جامعه دیده میشه و پای درددل زن ها میشینیم اکثرا شوهراشون خیانتکارن. زنای خیانتکار همشون متاهل نیستن، خیلیا طلاقی یا مجردن.. ولی مردای متاهل متاسفانه توشون بالاست این مشکل

بچه هم داری؟

یه پسر نوجوون. اما دیگه مهم نیست . چون بعد می‌ره پی زندگیش من میمونم و افسردگیم