2777
2789

هر روز صبح تا ۱۰ روز حداقل یه پیاله کوچیک کله پاچه بخور شیر رو خییلی زیاد میکنه

نوزادم تا میتونی بزار مک بزنه کلا نخوره دیگه شیر نمیاد

اگه هم بیاد چون به شیر خشک عادت کرده نمیخوره

شیر بز تونستی پیدا کنی به بچه هم بدی از شیر خشک خیلی بهتره

میگم یسوال بنظرتون بچه دوماه ونیمه ویروس میگیره؟من بچم تب کرد چن وقت پیش وسرفه وابریزش بینیخواهرم م ...

بچه زیر ۶ ماه سرما نمیخوره ولی ویروس آنفولانزا ک آمده من خیلی دیدم بچه کوچیک چند ماه گرفتن خیلی مواظب باش جایی نبرش 

اگ بیرون تو شلوغی میبری ی پارچه نخی نازک روش بنداز 

قطره سدیم کلراید تو بینی ش بریز ک کیپ نشه بتونه خوب شیر بخوره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراانقدر زود ب یک شب خشک شد چرا؟؟

بخاطر ی شوک یا استرس ممکن یهو شیر قطع بشه 

اگ همون ۲ روز اول تلاش میکردی شاید شیر بر می‌گشت

همون موقع ک بهش شیرخشک دادی شبش ک خواب بود تو خواب بهش سینه خودت میدادی تا مک بزنه حتی اگ هیچی هم توش نبود باز ممکن بود شیر ت برگرده

الان دیگه بهش فکر نکن  دیگه گذشته .

بچه زیر ۶ ماه سرما نمیخوره ولی ویروس آنفولانزا ک آمده من خیلی دیدم بچه کوچیک چند ماه گرفتن خیلی مواظ ...

ممنون گلم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بخاطر ی شوک یا استرس ممکن یهو شیر قطع بشه اگ همون ۲ روز اول تلاش میکردی شاید شیر بر می‌گشتهمون موقع ...

راستی یجاگفتین شیر مونده دیگه توسینه اونو نده شیر مگه خراب میشه توسینه اینطوری نیس ک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

راستی یجاگفتین شیر مونده دیگه توسینه اونو نده شیر مگه خراب میشه توسینه اینطوری نیس ک

اره شیرکه بیشتر ۱ هفته توی سینه بمونه دیگه نمیشه ب بچه داد

باید بدونی بریزی 

اره شیرکه بیشتر ۱ هفته توی سینه بمونه دیگه نمیشه ب بچه دادباید بدونی بریزی

باید بدونم؟

چیزی ک من میدونم شیر خراب نمیشه 

اون شیر و اصلا به بچه ندی هاشیر تو سینه مونده سشیر قطع شده فقط اون باقی مونده س ک تو سینه جمع شدهوقت ...

عزیزم یسوال دارم اگه سینمو بمکه و من باقطره چکون شیرخشک بریزم امکان داره همین مکیدنه باعث شه شیرم برگرده؟