2777
2789

بچه ها جون من میخوام مشاور بگیرم 

بهترین مشاور کنکوری که میشناسین رو میشه معرفی کنین؟! من واقعا وقت ندارم دیگه دنبال این مشاور اون مشاور بگردم😭

یه نفر که واقعا وجدان کاری داشته باشه و بتونه منو تا کنکور ساپورت کنه... 

جدای اینا کسی تجربه مشاوره با موسسه آیدی نوین یا اسپارت(دکتر کیان پور ذوالفقار ) رو داشته؟! 

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

دکتر پارسا مدائنی از مشاورین ارشد سیب ترش از بهترین مشاورایی هست ک دیدم خیلی عالین

در مورد سیب ترش خیلی چیزا شنیدم 😭

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه جدی میگم شک نکن امسالم خود دکتر مدائنی کلی قبولی پزشکی داد

ممنونم عزیزم

خیلی خوبه جدی میگم شک نکن امسالم خود دکتر مدائنی کلی قبولی پزشکی داد

اگ میخای کانالش رو بهت بدم خودت برو ببین من زیاد تعریف کنم میشه تبلیغ ولی مشاور ارشدِ کاربلدِ الانم نمیدونم ظرفیت داره یا ن

من خودم مشاورم دکتر پورذولفقاره

عه خب یه دقیقه کمکم میکنین

واقعا در اون حد که تعریفش میکنن خوبه ؟؟

من خودم مشاورم دکتر پورذولفقاره

من دیگه وقت برای ازمون خطا ندارم 

وجدانی اگه کارشون درسته من باهاشون رزرو کنم

توی مشاوره دادن سوابق اون مشاور خیلی مهم نیست.برو دنبال دانشجویی باش که حداکثر دانش آموزاش 5 نفر باشه.اون نظارته هست که خیلی مهمه.اینایی که اسمشون در رفته دانش آموز زیاد بر میدارن و به همین دلیل نظارتشون روی دانش آموزا خوب نیست اصلا.چون خودم این تجربه رو داشتم میگم

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

اگ میخای کانالش رو بهت بدم خودت برو ببین من زیاد تعریف کنم میشه تبلیغ ولی مشاور ارشدِ کاربلدِ الانم ...

میشه بفرستین؟