2777
2789

من الان از قیمتا خبر ندارم عزیزم

ولی خب در حدی که میگن نیست

من دانشجوی یه رشته‌ دیگه هستم مقایسه میکنم میبینم همونقدر باید خرج کتاب و ... کنم

الان هر رشته‌ای بری آیندت بستگی به پولی که خرج میکنی داره

من الان از قیمتا خبر ندارم عزیزمولی خب در حدی که میگن نیستمن دانشجوی یه رشته‌ دیگه هستم مقایسه میکنم ...

ینی معماری کتاب لازم نداره؟

یا کتاباش به زیادی رشته های دیگه نیس؟

اگه برم ببینم هم کتابا هست هم وسایل...🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی معماری کتاب لازم نداره؟یا کتاباش به زیادی رشته های دیگه نیس؟اگه برم ببینم هم کتابا هست هم وسایل. ...

درسای عملی بیشتر داره

یه سری درسا هست مثل تاریخ معماری و ... که خب کتاب دارن

من نمیگم خرجش کمه‌ها 

اصلا

یهو نری شوکه بشی🥲 ولی میخوام بگم همه رشته‌ها همین شده

یکم سر مارکر و کاغذ و ... شاید اذیت بشی یا لوازم ماکت

ولی خب بعضی لوازم هم موندگارن 

من ارشد معماری ام سوالی داری بپرس عزیزممعماری نسبت ب رشته های دیگه گرون تره چون عملی داره

وااای بلاخره یکی پیدا شد😅❤️

می خوام بدونم برای کارشناسی ترمی هزینه چقدر می شه حدودا؟

درسای عملی بیشتر دارهیه سری درسا هست مثل تاریخ معماری و ... که خب کتاب دارنمن نمیگم خرجش کمه‌ها اصلا ...

اگه خرجش فقط اولش زیاد باشه بازم می شه یکاریش کرد🥲 

اگه خرجش فقط اولش زیاد باشه بازم می شه یکاریش کرد🥲

توی طول ترم هم باید خرج کنی‌ها🫠 من خودم قبلا معماری‌ هم خوندم

استادا درک میکنن تا حدی

مثلا میگن ۳ تا مارکر هم بخری کافیه

اذیت نمیکنن خلاصه

البته متاسفانه الان شرایط خیلی بدتر شده

وااای بلاخره یکی پیدا شد😅❤️می خوام بدونم برای کارشناسی ترمی هزینه چقدر می شه حدودا؟

فقط هزینه دانشگاه نیست

هزینه وسایل ماکت سازی هم هست

از یه ترمی ب بعد بهتره لپ تاب داشته باشی و نرم افزار یاد بگیری

نمیخوام بترسونمت رشته خیلی خوبیه ولی از نظر هزینه یه کوچولو بالاست اونم نسبت ب رشته های دیگه ی مهندسی

وسایل ماکت سازی گرون میشه ک بعضی بچه هد ب دلیل فقط میدیدم با کارتون موز درست میکردن‌.

ولی شما از یه تایمی ب بعد میتونی پروژه دانشجویی بگیری و خرج دانشگاه رو دربیاری

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

توی طول ترم هم باید خرج کنی‌ها🫠 من خودم قبلا معماری‌ هم خوندماستادا درک میکنن تا حدیمثلا میگن ۳ تا ...

تو طول ترم بستگی داره 

اگه مثلا سه چهارتومن باشه بد نیس💔🚶‍♀️

فقط هزینه دانشگاه نیستهزینه وسایل ماکت سازی هم هستاز یه ترمی ب بعد بهتره لپ تاب داشته باشی و نرم افز ...

اگه خرج وسایل پایه که می خوای بخری رو در نظر نگیریم

حدودا ماهی چقد باید بابت وسایل بدیم؟ 

مثلا سه چهار تومن یا بیشتر؟

با کارتون درست کردن مشکلی نداشت از نظر استادا؟

و اینکه وسایل ماکت سازی ترم چند لازم می شه؟

اگه خرج وسایل پایه که می خوای بخری رو در نظر نگیریمحدودا ماهی چقد باید بابت وسایل بدیم؟ مثلا سه چهار ...

من دوساله از ارشدمم گذشته ولی یادمه اون موقع برای تحویل پروژه کلی باید پول میدادم برای ماکت سازی و شیت بندی و پلات از نقشه ها و درست کردن آلبوم مدارک و.....دیگه ب پول الان نمیدونم اینا چقدر میشه

ولی درعوض پروژه میگیری چند سال بعدش نظام مهندسی قبول میشی و پروژه میگیری خستگیت درمیره و جبران میشه.

اگر اهل شب بیداری و اینا هستی بسم الله...🤭🤭😁

من دوساله از ارشدمم گذشته ولی یادمه اون موقع برای تحویل پروژه کلی باید پول میدادم برای ماکت سازی و ش ...

ینی همون اول یهو مجبور نمی شم یه خرج خیلیی زیاد بکنم؟!

حرفتون امیدوار کنندس🙂🥺❤️

امیدوارم شما هم تو کارتون موفق باشید🙂❤️

ینی همون اول یهو مجبور نمی شم یه خرج خیلیی زیاد بکنم؟!حرفتون امیدوار کنندس🙂🥺❤️امیدوارم شما هم تو ک ...

اول که احتمالا استادای دروس عملی مثل طرح ها میگن یه سری وسایل بخری مثل خط کش ها و راپید ها و چیزایی ک برای طراحی نیازه.اون یه کوچولو هزینه داره‌.بعدشم اخرای هر ترم چون تحویل پروژه دارین.

امیدوارم ک موفق باشین مهندس آینده

من دوساله از ارشدمم گذشته ولی یادمه اون موقع برای تحویل پروژه کلی باید پول میدادم برای ماکت سازی و ش ...

خلییی ممنون❤️🌱

و اینکه ببخشید فرق مهندسی معماری با معماری داخلی می دونید چیه؟