2777
2789
عنوان

خواهر زاده ام تازه به دنیا اومده یهو وسایلش غیب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
بیخود حرف از جن نزنین مادر شیرده دارین خونه مرتب باشه ژائو با بچه اتاق خواب باشن جدا از مهمون الان ه ...

چیزی که وجود داره رو چرا انکار میکنید ؟

اونجاهایی که شما میگید بگردن به عقل خودشون زودتر رسیده ، جن تو هرخونه ای هست و حتی تو قرآن هم خدا ازش یاد کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا چیه😂یا خوب خونه رو نمیگردن یا هم یکی برمیداره به روی مبارکش نمیاره

آخه چرا یکی باید شیشه شیری که نوزاد بهش وابسته هست و یا بالشت زیر سر نوزاد رو ببره ، امکان دیوانه بودن مهمون زیادتره یا وجود جن تو هرخونه ؟؟؟

خدا هم تو قرآن وجودش رو یاداوری کرده شما چرا انکار میکنید ؟

آخه چرا یکی باید شیشه شیری که نوزاد بهش وابسته هست و یا بالشت زیر سر نوزاد رو ببره ، امکان دیوانه بو ...

من وجودشو انگار نکردم همون خدا گفته جنا با انسان کار ندارن فقط نباید دنبال همچین چیزایی باشی

اونقدر آدم مریض زیاده به خدا دیدم که میگم😑

از نور فراریه تو قران هم هست ولی خرافاته که بیاد وسیله ای رو برداره ببره

چرا بخدا حتی لباس سفید داخل کمد هم میبرن واسه عروس خودشون و روی تشکهای نو عروسی میکنن ، واسه همین بعضی لباسامون لکه های نارنجی یا قرمز داره که اصلا وجود این لکه ها با عقل جور درنمیاد ، من خودم ۳ بار سرم اومده

وای نگو توروخدا جدی؟؟؟

بخدا .

یه جشن حنابندون در پیش داشتیم مال یکی از اقوام شوهرم بود ، بعد من یه شلوار سفید داشتم دادم خشکشویی بعد دو روز شوهرم رفت آوردش ، نگاش کردم و دوباره گذاشتنش تو همون کاور و گذاشتم تو کمد شب حنابندون قرار بود با یه کت سفید سِتش کنم ، اومد شلوارو از کاور دربیارم دیدم مثل کسی که با این شلوار رفته جنگ تمام شلوار از رو و پشت لکه های کوچیک تا بزرگ به اندازه ی یه سکه و به رنگ قرمز کم رنگ و نارنجی بود ، خیلی ترسیدم ، کلا یه کت و شلوار دیگه پوشیدم وقتی واسه مادرشوهرم تعریف کردم گفت توش عروسی کردن کلا بندازش دور