2777
2789
عنوان

رابطه رفت برگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره درسته من گفتم میرم و کات باز پی دادم بلاکش کردم الان

بلاک‌کنی که میفهمه سوختی 😁 من اصلاااااااا اصلا کسی و بلاک نمیکنم که فکر کنه ادمه مهمیه فقط سگ محل طرفتم بعده چند روز مثه سگگگگگگ میوفته دنبالم ، این راهیه که روی همممممممه جواب داده ، بعدشم همیشه جوری رفتار کن طرف پیگیرت باشه ، ادم دم دستی  و اویزوون نباش براش . 

ببین الان سختته 

وحشتناکه میفهمم حسی که داری رو 

ولی خودتو نجات بده 

برو یه طومار بلند بالا براش بنویس و خیلی محترمانه و دوستانه باهاش خدافظی کن و حتی براش آرزوی خوشبختی کن 

اینجوری هم باعث میشه تو ذهنت تو هم رابطه رو تموم شده بدونی و دیگه امید به برگشتن نداشته باشی، هم اینکه به حرمت یه سال رابطه ای که داشتید بدون خدافظی رابطتون تموم نشه 

بعدم یه مدت دهنت سرویس میشه ولی بعدش کم کم حالت خوب میشه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ببین الان سختته وحشتناکه میفهمم حسی که داری رو ولی خودتو نجات بده برو یه طومار بلند بالا براش بنویس ...

من کارم تومار نویسیع والا روانی شدم نوشتم ولی  اونقد بدی کرده ک من نمتونم خوب خدافزی کنم اتتقادی بود وای خب رفتم بلاکشم کردم محترمانه بنظرت بلاک کردمش خوبه  اون هنیشه بلاکم میکرد باشع یبار بفهمه از خودش منم صبری دارم

بلاک‌کنی که میفهمه سوختی 😁 من اصلاااااااا اصلا کسی و بلاک نمیکنم که فکر کنه ادمه مهمیه فقط سگ محل ط ...

چطور اون همیشه بی دلیل بلاک میکنه میره من هیچ وقت نکردم ولی بحث سوختن نیس نمیکشم همجوره داره عزابم میده من سر سوزن بدی نکردم ب عنوان دختر ی کارایی تورلبطه کردم ک مانانش نمیکنه براش

ببین الان سختته وحشتناکه میفهمم حسی که داری رو ولی خودتو نجات بده برو یه طومار بلند بالا براش بنویس ...

وقتی سین نمیکنه چیییی قبلا لاقل بلاک میکرد نمیفهمممش نمیفهمممممم  چرا اتقد ی طرفس

من کارم تومار نویسیع والا روانی شدم نوشتم ولی اونقد بدی کرده ک من نمتونم خوب خدافزی کنم اتتقادی بود ...

نمیدونم من خودم مدلم اینجوریه که حتی حرمت دشمننم نمیشکنم و بخاطر شخصیت خودم احترامی که قبلا برای هرکسی قائل بودم رو حتی موقع دعوا حفظ میکنم 

اینه که بهت پیشنهاد دادم یه متن طولانی بنویسی که توش گفته باشی به فلان دلیل و فلان دلیل ما رابطه درستی نداریم و پایان مشترکی نمبتونیم داشته باشیم ... برات آرزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم تو زندگیت موفق باشی 

اخرشم بگو ممنون میشم دیگه هیچ وقت بهم پیام ندی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چطور اون همیشه بی دلیل بلاک میکنه میره من هیچ وقت نکردم ولی بحث سوختن نیس نمیکشم همجوره داره عزابم م ...

بخدا هر چی بیشتر مایه بزاری فکر میکنن چه خبره ، هواتو که نداره هیچ طاقچه بالا هم برات میزاره 

بخدا هر چی بیشتر مایه بزاری فکر میکنن چه خبره ، هواتو که نداره هیچ طاقچه بالا هم برات میزاره

ادم ساده همینه من نمیتونم اصن بد بشم نسبت ب کسی ک دوسش دارم خاک توسرم خاک ده بار اومد رف

ادم ساده همینه من نمیتونم اصن بد بشم نسبت ب کسی ک دوسش دارم خاک توسرم خاک ده بار اومد رف

اشکال نداره عزیزم فدا سرت خودتو سرزنش نکن به این فکر کن اون ادمه بی لیاقتی بوده ، بلاخره اینا همه تجربه اس . واسه نفر بعد دستت میاد چه رفتاری باید داشته باشی . رابطه فقط سیاست میخواد .