2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگووو 

بى تربيتيه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
یعنی چی ایشلروار

عجب کارایی داریم😕😂 , فارسی زشت شد انکار خخخ

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

یکی نفهمیش بره تو مخم بهش میگم پلشت 😑 تیکه کلامم هه هست اینجوری  برادخترم سه سالشه اونم میگه هرچی خودت دوستداری.مثلامیگم چی بیارم بخوری میگه  یا چی میخای. شوهرم هم حرفاش کلا تیکه است😆

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

من از بچگی تا   نوجوانی   رذل پست فطرت   تکیه کلامم بود  😀   هر موقع عصبانی میشدم  میگفتم رذل پست فطرت!!!    یه موقع  هم عصبانی بودم و اگرنمیگفتم  دیگران  میگفتن  اره   بابا رذل پست فطرت بوده 😁 😀   

دم شما گرم 

جیگرتو 

خانوم جمع کن بریم (الان نگید مگه مردی از روی یه دیالوگی میگم)

و چیزای دیگه ای هم هست که مناسب گفتن در اینجا نیست  

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

تیکه کلام پدرشوهرم ااااع چه خوبه...مثلا امرو زنگیده میگم شوهرم خوابه میگ اااع چ خوب..میگم فردا میخام برم مشهد مثلا میگ اااع چ خوب..مثلا میگم اره دیگ الان داشتم درس میخوندم میگ ااااع چ خوب

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
نه زشت نشد ولی ترکیش خفن تره بیشتر میخوره فحش باشه

همسرم تو بدترین شرایطم حرف بد از دهنش بیرون نمیاد🙊🙈

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑