و تو کل امور من فضولی میکنه من واقعا ازش میترسم چون دیگه واقعیت نمیبینه و برای خودش خیال پردازی میکنه و خیلی ازم انرژی خواری میکنه هرچیم بی محلش میکنم انگار نه انگار آسیبی بهم نرسونده ولی نمیدونم چرا از عشق زیادش میترسم
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اطلاع به خانواده و در صورت تکرار گوشت مالی و اگه بیخیال نشد
شکایت
لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
میگم خیال پردازی میکنه الان میگم نه پس فردا انگار نه انگار
خب چرا اصلا باید ارتباط داشته باشی باهاش؟؟
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
ارتباط ندارم ماه ب ماه جواب نمیدم میترسم اسیب ببینه یا بهم اسیب بزنه اخرش
نزار باهات صمیمی شه
جدی شو
بگو دفعه دیگه جلو بیاد شکایت میکنی یا اصلا بگو نمیخوام و تمام
مواظب خودت باش ، اگه حرکتی ازش دیدی جدی بگیر و نزار اسیب پذیر باشی
با یه بزرگتر قابل اعتماد مشورت کن