2777
2789

آدم مذهبی ای نیستم ولی اونقد ک گفتن حق الناس غیر قابل بخشش و... ترسیدم 

آغا من با‌کارت مامانم بدون اینکه بفهمه نت خریدم😂👩‍🦯

پولشو صدقه بدم تمومه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می‌خواستم یه چیزی بگم راستش خودمم ترسیدم اشتباه بگم کاش از یه روحانی بپرسی

اوو ینی ی نت اینهمه خطرناکه؟🧑‍🦯

روحانی از کجا بیارم😂🥺

با صدقه حل نمیشه؟🥲

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

اگر میدونی که قلبا راضی هست ، اشکالی نداره اگر نه ، همون مقدار پول بزن به کارتش

نمیدونم راضیه یا نه 

پولشو بزارم تو کیفش همینجوری یا به خودش هم بگم پول چیرو گذاشتم تو کیفش؟

حق الناسه و اگر راصی نباشند حکم دزدی و کلاهبرداری داره. به مادرت بگو یا اگر نمیتونی همون مقدار رو یواشکی بذار توی کیف پولش یا واریز کن براش  . صدقه قبول نیست؛صدقا مال وقتیه که طرف رو پیدا نکنی هرچقدر بگردی نه خودشو نه خانوادشو پیدا نکنی یا زنده نباشن

مذهبی نیستم ولی از نظر اخلاقی و قانونی هرچیزی که متعلق به شخص دیگری باشه و بدون رضایت ایشون استفاده ...

خب من الان این گناه رو چجوری جبران کنم👩‍🦯

اوو ینی ی نت اینهمه خطرناکه؟🧑‍🦯روحانی از کجا بیارم😂🥺با صدقه حل نمیشه؟🥲

ببین راستش من می‌خواستم بگم بدی به خودش بعد گفتم شاید ثواب صدقه بیشتر باشه براش 

بعد گفتم شاید با صدقه راضی نباشه و خودش پولش رو می‌خواسته 

خلاصه خیلی پیچیده اس آره واقعا واقعا پیچیده هستش 

و آدم گیر می‌کنه 

مشهد و قم شماره دارن پاسخ به سوالات دینی زنگ بزن ازشون بپرس

حق الناسه و اگر راصی نباشند حکم دزدی و کلاهبرداری داره. به مادرت بگو یا اگر نمیتونی همون مقدار رو یو ...

اها ممنون عزیزم❤

اگ همینطوری بدون اینکه بهش بگم بزارم تو کیفش حله یا باید ب خودش هم بگم این پول چیه؟

چرا صدقهبریز کارت مامانتیا نقد بذار کیفشولی حالا که میخوای پس بدی بگو به مامانتبگو مامان نیاز داشتم

بدون اینکه بگم میشه بزارم تو کیفش یا خودش هم باید بدونه؟

نمیدونم راضیه یا نه پولشو بزارم تو کیفش همینجوری یا به خودش هم بگم پول چیرو گذاشتم تو کیفش؟

اگر ناراحت نمیشه بهش بگو ولی اگر باعث بدگمانی بهت میشه ، پولش رو بذار داخل کیفش .

خیلی خوبه که در باره حق الناس به خودت سخت می گیری . حق الناس ،غریبه و آشنا نداره

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین