2777
2789
عنوان

این کار حق الناس هس😂❓خانم های مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوو ینی ی نت اینهمه خطرناکه؟🧑‍🦯روحانی از کجا بیارم😂🥺با صدقه حل نمیشه؟🥲

برنامه پاسخگو رو از بازار دان کن 

اونجا انلاین میتونی بپرسی هرسوالی که داشته باشی

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

حق الناسه و اگر راصی نباشند حکم دزدی و کلاهبرداری داره. به مادرت بگو یا اگر نمیتونی همون مقدار رو یو ...

حکم درستش اینه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

عزیز صدقه رو میخوای دوباره با پول مامانت بدی ؟

اگه راضی به صدقه دادن نباشه نه 

بنظرم یجوری همون پولو میوه بخر یا نقد کن بزار تو کیفش 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بله درست گفتید گناه بدون توبه بخشیده میشه بعد از تحمل عذاب البته توبه هم‌ خودش جای بحث دارد

عه منو نترسون😕

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مگه چقد بودهمن اگه دخترم واقعا نیاز داشته باشه و دنبال شیطنت‌های احمقانه نره کلی هم قوربون صدقش میرم ...

من مامانم رو اینترنت خیلی حساسه😂😂😂

بابام همیشه می‌خره هم برا خودش هم برا من 

مامانمم نت می‌خره ولی فقط برا مسائل ضروری 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

این کارا برکت از خونه میبره

😐😐چیکار کردم ک 

10 تومن نت خریدم اونم برمیگردونم

برنامه پاسخگو رو از بازار دان کن اونجا انلاین میتونی بپرسی هرسوالی که داشته باشی

مرسبیی

عه منو نترسون😕

توبه اگر واقعی باشد و صحیح باشد گناه بخشیده میشود و عذاب ندارد 

توبه یعنی چی؟ یعنی پشیمانی از گناه آیا ما پشیمانی واقعا؟ 

یعنی بنا داشته باشیم‌تا قیامت اگر زنده باشیم آن گناه تکرار نکنیم؟ آیا واقعا بنا بر عدم تکرار داریم؟ 

این شد توبه صحیح 

شرایط کمال توبه هم داریم که باشه طلب شما 

کار سختی نیست 

اگر ما به قبح گناه واقف باشیم دیگر بدمون از آن‌گناه میاد 

و توبه میکنیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کلاهبرداری که نیست دیکه خدایی

کلاهبرداری فکر کردیه چجوریه؟مثلا یه دستگاه پز شماره کارتو کپی میکنه و رمزم بر میداره و تمام! بی اجازه از حسابت کسر میکنه دیگه. این بنده خدام همین حرکتو زده

توبه اگر واقعی باشد و صحیح باشد گناه بخشیده میشود و عذاب ندارد توبه یعنی چی؟ یعنی پشیمانی از گناه آی ...

آها ممنون عزیزم

کلاهبرداری فکر کردیه چجوریه؟مثلا یه دستگاه پز شماره کارتو کپی میکنه و رمزم بر میداره و تمام! بی اجاز ...

تو قانون کلاهبرداری یه چیز دیگه ست شما بیای وبا وسایل متقلبانه یک رو نفر رو فریب بدی و اون شخص با رضایت خودش مالش در اختیارت قرار بده مثلا من بگم زمینتون بدین من براتون برج بسازم زمین بگیرم و فرار کنم