2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چیکارکنی مگه تقصیرشماست ،شاید ازشدت ناراحتی افسرده شده

اخه این چه جور افسردگی که با ما فقط اینجوری میکنه ولی با رفیقاش وهمکاراش خوبه فقط با من بده خواستم بچه براش بیارم بدبختی ای وی اف بکشم که خوشحال بشه ولی وسط راه ول کرد 

اخه این چه جور افسردگی که با ما فقط اینجوری میکنه ولی با رفیقاش وهمکاراش خوبه فقط با من بده خواستم ب ...

دستش درد نکنه 

شما که انگار جز خودت به کسی فکر نمیکنی  

خواهر گل من این همه مشکل فقط فکر اینی کسی که ذره ای بهت اهمیت نمیده رو خوشحال کنی 

اون همه چیز انداخته گردن من

عزیزم ادمهایه ضعیف همیشه دنبال مقصرمیگردن که خودشون وجدانشون ناراحت نباشه.همسرشما هم الان شمارومقصرمیدونه وفک میکنا کم گاری کردی.

ولی امکانش هستش بخاطراینکه درگیرپسرتی کم کاری درکارخونه وکم مهری درحق شوهرت کرده بشای؟

چون همه مردهادرک ندارن نمیفهمن که خودت ازدرون متلاشی وبخاطربچه ات سرپایی بلکه دنبال حق خودشون میگردن

عزیزم ادمهایه ضعیف همیشه دنبال مقصرمیگردن که خودشون وجدانشون ناراحت نباشه.همسرشما هم الان شمارومقصرم ...

درسته عزیزم چون هیچ کاری عملا برای بچه انجام نمیده همه کاراش با منه اون فقط بهم پول میده همین انتظار داره از من که همه کارها رو‌انجام بدم 

الهی بگردم برات حق داریگاهی اوقات فکر می‌کنم اگه مردا کلا نبودن چقدر دنیا قشنگ تر میشد، هر کدوم به ی ...

مردای خوبم هستن یه دوست دارم بچش همین بیماری داره شوهرش خیلی باهاش خوبه

درسته عزیزم چون هیچ کاری عملا برای بچه انجام نمیده همه کاراش با منه اون فقط بهم پول میده همین انتظار ...

عزیزمن بهتره افکارمنفی رودوربریزی ازهمین امروز بنظرم به خودت برس وشادباش ماازیک دقیقه بعدمون خبرنداریم شایدپطرت همین فردادرمان شدش شایدم تا سالهاباهاش باشه این بیماری نمیشه که خودتواینقدرنابودکنی اون پسریه مادرقوی میخوادش خیلی قوی بهتره به زندگی وخودت ودراخربه همسرت فکرکنی وفعلابچه نیارعزیزم بااین حال روحی نیار

مردای خوبم هستن یه دوست دارم بچش همین بیماری داره شوهرش خیلی باهاش خوبه

ببین رابطه شوهرت باپسرت چطوریه؟

بعدشم همه مردهاشبیه هم نیستن اصلانقایسه نکن سعی کن سطح زندگی خودتوبالاببری حالاکه پیش اومده این اتفاق بنظرم سعی کن قوی بشی ومحکم به این فکرکن توتمام پناه اونج بچه ای