2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجوری که شما میگی هر نفر ۵۰ گرم یعنی یک کیلو برای ۲۰ نفر میشه 

و برای۱۲۰ نفر ۱۱ کیلو باید بگیری 

کیلویی یه میلیون  ۵۰۰ میشه ۱۶ یا ۱۷ میلیون 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
اجیل تو این شرایط برای مهمونی نمیصرفه البته عیدا خودمون میزاریم مجبوری ولی خب واقعا گرون شده برای مه ...

مراسم دارن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اینجوری که شما میگی هر نفر ۵۰ گرم یعنی یک کیلو برای ۲۰ نفر میشه و برای۱۲۰ نفر ۱۱ کیلو باید بگیری کیل ...

نه میشه ۶کیلو

۱۲٠×۵٠=۶٠٠٠گرم معادل ۶کیلو

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نه میشه ۶کیلو۱۲٠×۵٠=۶٠٠٠گرم معادل ۶کیلو

هر ۱۰۰ گرم برای دونفر 

هر کیلو ۱۰ تا ۱۰۰ گرم میشه 

۱۰ تا دونفر میشه ۲۰ نفر 

من اینجوری حساب کردم 

ولی جواب ضرب شما هم درسته 

چرا؟؟؟؟

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
هر ۱۰۰ گرم برای دونفر هر کیلو ۱۰ تا ۱۰۰ گرم میشه ۱۰ تا دونفر میشه ۲۰ نفر من اینجوری حساب کردم ولی جو ...

شما گفتیم هر ۲٠نفر یک کیلو

۱۲٠نفر شیش تا بیستاییه

پس میشه شیش کیلو

هر ۱۰۰ گرم برای دونفر هر کیلو ۱۰ تا ۱۰۰ گرم میشه ۱۰ تا دونفر میشه ۲۰ نفر من اینجوری حساب کردم ولی جو ...

هرکیلو ۱٠٠٠گرمه

شما گفتیم هر ۲٠نفر یک کیلو۱۲٠نفر شیش تا بیستاییهپس میشه شیش کیلو

اها  اها بله الان متوجه شدم 😅