2777
2789
عنوان

با چنین وضعیت مالی و شرایط برم عمل کنم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست
گلم مشهد میخوام برم . نمیدونم بیمارستانی که دکتر عمل میکنه گمانم اصلا طرف قرارداد با بیمه دی نیست

میدونید سقف تعهد بیمه تکمیلیتون چقدره ؟ بی ام ای شما به ۴۰ میرسه ؟

مهم نیست که دکترتون با بیمه تکمیلی شما قرارداد داره یا نه البته اگه قرداد مستقیم داشت کارتون راحت تر بود نمیخواستید اول خودتون هزینه پرداخت کنید و دکتر با بیمه طرف بود اما اگر قرارداد مستقیم نداره باز هم میتونید از بیم تکمیلتون استفاده کنید باید بعد عمل از بیمارستان مدارک بگیرید ببرید دفتر بیمه حتما 

اره عزیزم درسته . بیمه من تا اخر این ماه هست . الان برم عمل کنم نه؟

تو این زمان میتونید ازمایش هاتون رو انجام بدید و نوبت عمل بگیرید اگر میتونید زودتر اقدام کنید 

و اینکه بیمتون انفرادی هست یا گروهی 

اگر انفرادی باشه و بفهمون میخواید عمل کنید احتمال اینکه دوباره باهاتون قرارداد ببندن کمه چون میدونن باید هزینه ی زیادی پرداخت کنن و از بستن قرار داد مجدد باهاتون سر باز میزنن بیمه های گروهی که از طرف شرکتها انجام میشه دردسر کمتری داره چون فقط؟بیمه گدار اصلی رو چک میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این زمان میتونید ازمایش هاتون رو انجام بدید و نوبت عمل بگیرید اگر میتونید زودتر اقدام کنید و اینک ...

نه عزیز دلم من شاغلم با پرسنل قرار بستن . ولی نمیدونم چه ازمایشاتی رو باید بگیرم 

میدونید سقف تعهد بیمه تکمیلیتون چقدره ؟ بی ام ای شما به ۴۰ میرسه ؟مهم نیست که دکترتون با بیمه تکمیلی ...

اره عزیزم بی ام ای من ۴۵ هست. باید همینکار انجام بدم. نمیدونم تاحالا اتاق عمل نرفتم یه ترسی در وجود من یکم هست ولی خستم از چاقی و کمردرد و پادرد دیگه

نه عزیز دلم من شاغلم با پرسنل قرار بستن . ولی نمیدونم چه ازمایشاتی رو باید بگیرم

ازمایش ها شامل اندوسکوپی 

تست قلب و ریه ازمایش های روتین برای چک قند و کم خونی و ویتامین ها و....

اینها اکثرا انجام میشه 

اره عزیزم بی ام ای من ۴۵ هست. باید همینکار انجام بدم. نمیدونم تاحالا اتاق عمل نرفتم یه ترسی در وجود ...

اصلا ترس نداره  فقط شب اول شاید درد خیلی کم داشته باشید و اینکه مدام باید راه برید قسمت سختش همینه دیگه شب اول رد شه خیلی راحت به زندگی عادی برمیگردید  دستورات دکتر رو رعایت کنید ماه اول که دو هفته مایعات و دو هفته پوره هست یکم متفاوته ولب بعدا  گاهی یادتون میره عمل کردید 

نگفتن بهتون کاندید اسلیو هستید یا بای پاس 

ازمایش ها شامل اندوسکوپی تست قلب و ریه ازمایش های روتین برای چک قند و کم خونی و ویتامین ها و....اینه ...

بنظرتون نوبت بگیرم برم پیش دکتر مشهد اینا رو انجام بدم یا برا اینکه زمان نبره ازمایشات شهرم انجام بدم و ببرم واسه قلب و اینا خودش اگه خواست واسم تجویز کنه ؟

دورت بگردم چند وقته انجام دادین چتد بودین چند شدین. اذیت نشدین؟

خدا نکنه همیشه سلامت باشید 

سال نهم که عمل کردم  اصلا اذیت نشدم یه شب فقط بیمارستان بستری بودم فرداش تو خونه مثل هر روز که صبح بیدار میشدم و کارهای روتینم رو انجام میدادم روزم رو شروع کردم از ۱۰۸ به ۵۸ رسیدم تو سال اول بعد عمل 

من چاقی شدید شکمی هم دارم گلم لاغر بشم پوست شکمم کانل می افته

بله جاهایی که چاقی شدید داره  یا اگر خیلی ساله که با چاقی درگیر هستید ناچار افتادگی پوست هم دارید بعد عمل با ورزش و روشهای مثل هایفو و این مدل چیزها میشه افتادگی رو کمتر کرد