2777
2789
عنوان

با چنین وضعیت مالی و شرایط برم عمل کنم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست
چندکیلویی اگه وزنت از مرز خطر رد کنه بیمه ی مبلغی کمک میکنه

دوستم صدو خرده ای بود .

خودشو رسوند به 120.البته زمستان بود زیاد لباس اینا پوشید.موقع وزن گیریش.زایگان بیمارستان تامین اسلیو کردنش

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خودت ورزش کن رژیم بگیر  ارده داشته باش موفق میشی 

این عملها پایدار نیست و خطر زیاد داره

پولتم خرج دندون بچه ها کن

قند و شیرینی جات رو کلا حذف کن  تنقلات نخور هر روز یه ساعت مشخص برو پیاده روی االویت هر روزت پیاده رویت باشه

اگر حوصله نداری با ده دقیقه شروع کن کم کم  زیادش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۱۵

دوستم صدو خرده ای بود .

خودشو رسوند به 120.البته زمستان بود زیاد لباس اینا پوشید.موقع وزن گیریش.رایگان بیمارستان تامین اسلیو کردنش

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خودتو با رژیم و ورزش لاغر کن که عوارض کمتر بده 

بچه هات توی دوره ی حساسی هستن عمل نکن خودتو از پا ننداز اونا آسیب میبینن مخصوصا پسر کنکوریت

هزینه رو هم بزار برای درست کردن دندون بچه ها خیلی واجبه 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اگه بی ام ای شما ۴۰ باشه میتونید با بیمه عمل کنید تو بیمارستانهای دولتی هزینه هم خیلی خیلی کمه تقریب ...

بیمه تکمیلی دارم و بی ام ای بالای ۴۰ هست گلم ولی دکتری ک میخوام برم بیمارستان خصوصی عمل میکنخ

بیمه تکمیلی دارم و بی ام ای بالای ۴۰ هست گلم ولی دکتری ک میخوام برم بیمارستان خصوصی عمل میکنخ

تو کلینیک چاقی بیمارستان رسول و بیمارستان امام‌خمینی بهترین دکترها تو زمینه عمل های چاقی هستن 

پیش کدوم دکتر میخواید عمل کنید مگه 

تازه شما که تکمیلی هم دارید که کلا عمل براتون تقریبا رایگان‌میشه فقط فرانشیز کم میشه 

دکتری که میخوام برم بیمارستان خصوثیه گلم

خب برو دکتر دیگه انتخاب کن.این همه جراح داخلی.شما کاندید عمل حساب میشید پس براتون رایگانه 

دوستم 3 ساله عمل مرده انقدر راضیه ک

تو کلینیک چاقی بیمارستان رسول و بیمارستان امام‌خمینی بهترین دکترها تو زمینه عمل های چاقی هستن پیش کد ...

گلم مشهد میخوام برم . نمیدونم بیمارستانی که دکتر عمل میکنه گمانم اصلا طرف قرارداد با بیمه دی نیست

گلم مشهد میخوام برم . نمیدونم بیمارستانی که دکتر عمل میکنه گمانم اصلا طرف قرارداد با بیمه دی نیست

تو هر شهری بیمارستانهایی هستن که تو اون بیمارستانها میتونید با بیمه تامین اجتماعیتون عمل کنید شما که بیمه تکمیلی دارید میتونید از‌بیمتون استفاده کنید و تو بیمارستان خصوصی عمل کنید  اول  باید خودتون هزینه عمل رو پرداخت کنید بعد نامه و مدارک از بیمارستان ببرید به دفتر نمایندگی بیمتون بعد یه مدت قسمت عمده ای از هزینه عمل بهتون برگردونده میشه 

تو هر شهری بیمارستانهایی هستن که تو اون بیمارستانها میتونید با بیمه تامین اجتماعیتون عمل کنید شما که ...

اره عزیزم درسته . بیمه من تا اخر این ماه هست . الان برم عمل کنم نه؟