من شوهرم سر مسئله ای ک مقصر بودم بلاکم کرده( حرف طلاق زدم) اولش پیام داد ک برو تا محضر بسته نشده طلاقتو بگیر منم رضایت میدم الانم کلا بلاکم کرده هر چیم زنگ میزنم جواب نمیده دیروز ویس فرستادم گریه کردم معذرت خواهی کردم از بس گریه کردم حمله عصبی بهم وارد شد اما انگار ن انگار اصلا جوابمو نداد .
قبل اونم شوهرم همیشه الکی قهر میکرد اما اینبار چون من مقصرم بلاکم کرده دارم دیونه میشم نکنه واقعا میخاد طلاقم بده😭😭😭
بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
متاسفم اینو میگم ولی تقصیر خودته هرحرفیو نباید زد درسته مجردم ولی اینو میدونم ک توی ناراحتی و عصبانیت هیچوقت نباید حرفی بزنی دل پارتنرت بشکنه باید دلیل ناراحتی یا عصبانیتتو آروم بهش بگی بنظرم🙃الانم برو پیشش خودتو مظلوم کن با لحن بچگونه حرف بزن دلش ضعف میره برات با همین لحن بگو معذرت میخوام😅🙄👈👉 احتمال۹۰درصد جوابه از شمارو نمیدونم