2777
2789
عنوان

تو عقد تا حالا بلاک شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست
متاسفم اینو میگم ولی تقصیر خودته هرحرفیو نباید زد درسته مجردم ولی اینو میدونم ک توی ناراحتی و عصبانی ...

آلمانه اینجا نیست

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بذار طلاق بده عزیزم 

بهتره که با همچین مردی بری زیر یک سقف خدایی نکرده با بچه بخوای برگردی 

بذار بره

کسی که میخواد بره دنبال بهانه هست جلوشو نگیر 

از حالا حرف طلاق میزنه بعداً میخواد چکار کنه 

تورو خدا مشاوره برو 

خودتو دو دستی بدبخت نکن 

ببخشیدا پس همون بهتر طلاق بگیریفکر بعد ازدواج هم باش دختر

من حرف طلاق زدم ولی پشیمونم مشکلیم نداریم خداروشکر طلاق ک آسون نیس مم معذرت خاهیم کردم اون لج کرده چیکار باید بکنم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خب اگه گوشیتو جواب نمیده به یه آشنا که اونجاست زنگ بزن گوشیو بده دستش اونجوری معذرت خواهی کن

نمیشناسم با کسی ارتباط نداره زیاد بعدشم خوشش نمیاد با دوستاش در ارتباط باشم

خب بذار طلاق بده عزیزم بهتره که با همچین مردی بری زیر یک سقف خدایی نکرده با بچه بخوای برگردی بذار بر ...

من حرف طلاق زدم و ازش معذرت خاهیم کردم ولی بعدش لون گفت برو درخواست بده راهشو نشونم داد

برا چی گریه می کنیبرای چی ویس میدی محلش ندهوگرنه تا قیامت اینطوری عذابت میده

حس عذاب وجدان گرفتم شوهرمه دوسش دارم سه ماهه فقد عقد کردیم🥺🥹😭

چیکار کردی که قهر کرد ؟ زیادم خودتو کوچیک نکن

هیچی یک جرو بحث الکی منم قاتی کردم گفتم طلاق میخام ک بعدشم کلی معذرت خواهی کردم اما اون گفت برو تا محضر بسته نشده منم رضایت میدم بعدم بلاک الانم هر چقد گریه میکنم هیچی جواب نمیده 

یعنی امکانش هست آشتی کنیم ما فقد سه ماهه عقدیم هر روز شاهد اخلاقای بد و لجبازیشم دیگه کم آوردم فک می ...

خر روز شاهد اخلاق بد و لجبازی اخرشم داری سکته میزنی گفته طلاق !!! 🫤😑خب عقد برا شناخته . با این زندگی نمیشه که . الان طلاق نشه بعد ازدواج میشه ! چون مردا زیر یه سقف ک برن اخلاقشون تا توی عقد خیلی فرق میکنه . سگ تر میشن

من حرف طلاق زدم و ازش معذرت خاهیم کردم ولی بعدش لون گفت برو درخواست بده راهشو نشونم داد

ببین صادقانه بهت بگم

تا ابد همش میخواد این حسو بهت بده که اشتباه کردی و باید منت بکشی، یا راضیش کنی دائم و توقعاتشو برآورده کنی

۵سال دیگه از اعتماد به نفست چیزی باقی می‌مونه؟!

حالا شما اشتباه کردی حرف طلاق زدی، کلا آدم باید مواظب حرف زدنش باشه

ولی اولا ایشون چیکار کرده بود که این حرفو زدی؟ دوما بعد از عذرخواهی دیگه نباید انقدر باهات اینجوری کنه😐

از حسین بن علی(ع) هرچه بخواهی بدهد...تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🥰
خر روز شاهد اخلاق بد و لجبازی اخرشم داری سکته میزنی گفته طلاق !!! 🫤😑خب عقد برا شناخته . با این زند ...

کی گفته عقد برای شناخته؟ حرف دهنتو بفهم دختر دو هزاری