2777
2789

اون چیزی که تو ذهنمه توی خونه احتمال ۹۰ درصد گم کردم.کسی هم از اون روز خونمون نیومده.۳ تا انگشترمو گم کردم.در اوردم گذاشتم ی جا یادم نیس کجا...

تو روخدا دعا کنین پیدا کنم...

ب نظرتون کی ب شوهرم بگم گم کردم شوهرم ب شدت غرغرو و عصبی هس...میترسم توی چاه افتاده باشه 

دعا کنین😭😭

همه جارو گشتم

یه روسری گره بزن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیسه ی جارو برقی رو خالی کن توشو خوب بگرد 

زیر کمد اگه چیزی میره ببین 

بچه داری اسباب بازیاشونو بگرد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

چند سال پیش گوشواره ام گم شد یه بنده خدایی گفت سوره حمد بخون دو کلمه آخرش نخون وقتی پیدا شد بخون 

دقیقا جایی که بالای ۱۰ بار گشتم و میدا نکردم یهو پیدا شد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ادم واقعا حواسشون‌پرته من خودم یه جا میزارم مثلایادم بمونه بعد کلا هرچی فک‌میکنم دیگ یادم نمیادتوهم ...

منم گوشواره هامو دراوردم گزاشتم یه جایی که گم نشه مثلا،همون یه جارو فراموش کردم

۱۰ سال شده من کل وسیله ها عوض شد خونمون عوض شد ولی هنوزم امید دارم🥲

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من اسمشو گذاشتم نیم متر اون ور تر حالا چرا🤩

چون هر چی رو هر جا بزارم مامانم باز میاد جا به جا می‌کنه و دیگه از حفظ میرم حاشیه با شعاع نیم متر رو میکردم🤩🤩🤩

ولی حتما سوره مبارکه نصر رو بخون اون حمد هم که دوستمون گفتن عالیه

خیر باشه انشاالله پیدا میشه گل قشنگم

این کارو که میگم بکن یه خانومی همین جا یادم داد

بعد از چند ماه گمشده ام پیدا شد برای منم طلا بود

از اون به بعدم هرچی گم شد با این روش پیدا شد

🛑

سوره توبه ، آیه ۱۰۸ کلمه فیه فیه 

هرچی گم کردی روی کاغذ کوچیک بنویس بزار روی کلمه فیه فیه 

واقعااا بدون شک پیدا میشه