2777
2789
عنوان

هیچ وقت این مدلی یه شوهرم نکاه نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟اخه خودمونم پول نیازداریم ...

عزمزمه هممون الان وضعیت خوبی نداریم مملکت رو ک میبینی فداتشم حالا سرویس بخواد بره کلا روزی ۴۰ دقیقه هم وقتش رو نمیگیره شغل اصلیش که مسلما این نیست

الان دخل و خرجمون نمیخونه بهم ولی خب خدام بی جواب نمیذاره اونی ک واسه بچش با کارگری سرویس گرفته هم درنظر بگیر 

همیشه خوشحال باش ❤️❤️

حضرت علی ع بزرگترین نخلستان خرما را داشته وقتی محصول اش می رسید همه شو می فرستاد بازار و توی انبار ذخیره نمی کرد تا قیمت بیاد پایین و قشر ضعیف جامعه بتونن بخرن . اما این زمونه....

خوشا به حال کسی که نشانی از علی ع دارد . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

انشاا..به پاس این کارای خوبشون خدا چنان برکتی بندازه تو زندگیت که اصلا احساس کمبود نداشته باشین

یادمه سرویسمون دم عید به همه بچه ها عیدی میداد

خدا هرجا که هست حفظش کنه

خدا همسر شمارو هم‌خفظ کنه

همسرت درست میگه آدم وقتی به بنده های خدا رحم کنه خدا هم بهش رحم میکنه شاید الان نه ولی مطمئنم خودش یه روزی برای همسرت جبران میکنه

و اینکه ههمون الانا پول نیاز داریم من خودم دیشب باعث سرخوردگی همسرم شدم خدا ننو ببشخه اینقدر بخاطر حرفایی بهش زدم حالم بده😔

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزمزمه هممون الان وضعیت خوبی نداریم مملکت رو ک میبینی فداتشم حالا سرویس بخواد بره کلا روزی ۴۰ دقیقه ...

شوهرمم همینو‌میکه.میکه اون کارگربدبختی ک بازبون خودش داره‌میکه اوضاعم چجوریه من چحوری بهش فشار بیارم

خب مامانم میبینه ماخودمون هم نیازداریم .براهمین گفت.

مهر ماه جوری بود که منم اوضاع خوبی نداشتم شغل همسرمم با این که شرکت کالس بگیر نگیر داره دلم نیومد مستاجرمو ک ی زن و دوتا بچه داره بدون پدر بزرگ میکنه بلند کنم کرایشو بیشتر بگیرم

رفتم ی جایی خونه گرفتم ک شرایط واسه خودم سخت شد الان بهتره خداروشکر همین کارها عزیزم کارماش ب خودمون برمیگرده واسه غریبه ک نیست 

همیشه خوشحال باش ❤️❤️

نهصد هزار تومن؟؟ اگه این مقدار حالا خیلی سخت نگیر به همسرت چون اون نگران جیب اون بابای کارگره که نکن ...

خب ۵تا دانش اموزه.از هرکدوم‌ بکیره یه قسط مونو رد میکنیم...ماهم توفشاریم‌خب.

حضرت علی ع بزرگترین نخلستان خرما را داشته وقتی محصول اش می رسید همه شو می فرستاد بازار و توی انبار ذ ...

عزمزمه این سخنرانی هارو ول کن 

این بنده خدام شرایط خودش سخته ولی بازم شوهرش درکش رسیده کار بدی نکرده ک نشونی از نام علی نداشته باشه

همیشه خوشحال باش ❤️❤️