2777
2789
عنوان

هیچ وقت این مدلی یه شوهرم نکاه نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فداتشم غصه نخور همه چی درست میشه قبول دارم مملکت خوبی نداریم شرایط درست نیست

الان یه دوستی گفت بخاطر۹۰۰تومن حرص میخوری...ولی خبد۵تان..از هرکدوم پبیشتر بگیره یه قسطمون رد میشه خب.ولی قبول نمیکنه شوهرم.

بقول شما خدابزرکه

وای خدا شوهرم‌براشون‌گاهی خوراکیم میخره😮‍💨😮‍💨🙄🙄🙄🙄

این مسئله رو میتونی باهاش صحبت کن بگو وضعیت خودمون خوب نیست

بازم قصدش شاد کردن دل اون بچه هاست

جوری بهش نگو ک بد برداشته کنه

همیشه خوشحال باش ❤️❤️

الان یه دوستی گفت بخاطر۹۰۰تومن حرص میخوری...ولی خبد۵تان..از هرکدوم پبیشتر بگیره یه قسطمون رد میشه خب ...

میدونم عزیزم حرص نیست من کاملا درکت میکنم شرایط سخت شده ی سوپرمارکت میرم ۲نفریم حداقل زیر یک میلیون خرید نمیشه کرد یعنی چیزی نمیدن بهمون ولی خب پوله راحت خرج میشه ها سخت بدست میاد

همیشه خوشحال باش ❤️❤️

میدونم عزیزم حرص نیست من کاملا درکت میکنم شرایط سخت شده ی سوپرمارکت میرم ۲نفریم حداقل زیر یک میلیون ...

اره.مسیرم یه مسیرکوتاهیه.چون خودش کارمنده تومسیره میبره ازاونورم میادمیاره.

این مسئله رو میتونی باهاش صحبت کن بگو وضعیت خودمون خوب نیست بازم قصدش شاد کردن دل اون بچه هاستجوری ب ...

گفتم بهش میگه چجوری برادختر خودم‌ مثلا بستنی بخرم اون بخوره بقیه نکاه کنن؟زشته.گیزی کم نمیشه.دخترخودم دبستانه خب.

گفتم بهش میگه چجوری برادختر خودم‌ مثلا بستنی بخرم اون بخوره بقیه نکاه کنن؟زشته.گیزی کم نمیشه.دخترخود ...

گیر زیاد نده عشقم بهش باید خودت بچت ببری بیاری یهو😂

همیشه خوشحال باش ❤️❤️