یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا خودتون رو به این مبالغ عادت ندید. نوع مار مهم نیست مهم اینه وقت شما داره میره، مهم زمانه. حداقل اون خانمی که با ما کار میکنه صفر تا صد کشت رو قشنگ یاد گرفته ، شما چی یاد گرفتی؟ هیچی
بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
سلام آبجی اولا کار عار نیست دوما کمک به پدرتون هست حالا حقوق کم یا زیاد بعدا برات جبران میکنه سوم بیکاری و خونه نشستن خوب نیست بعدشم همش دوماهه پولم هشت میلیون ده میلیون گیرت میاد دیگه، باور کن من الان حاضر بودم بابام خدابیامرز زنده بود و مجانی براش کار میکردم
اون زمانی که زنده بود قدرشو ندونستیم الان جز پشیمونی چیزی برامون نداره . توکل بخدا کن برو کمکش چند روز بری خودت متوجه میشی چکار خوبی کردی رفتی کمکش.
نه اصلا تو به این حرفا توجهی نکن گفتم که برا غریبه که نمیخواهی کار کتی برای پدرت میخواهی کارکنی اصلا پول هم بهت نده تو باید بگی چشم میام کمکت میکنم ، یعنی حاضری به خاطر یه مقدار پول بیشتر حرف پدرتو زمین بندازی و نری کمکش کنی؟ اگه برا غریبه بود قبول میکردیم که نری کار کنی اما طرف پدرت هست نمیدونم ازدواج کردی یا نه فرض ازدواج نکردی هنوز فرداها به امید خدا بخواهی ازدواج کنی کلی باید پول جهاز و هزینه عقد اینا بهت بده یا فرض بیست سالت هست پدرت این همه زحمت کشیده بزرگت کرده اونوقت تو دوماه راضی نیستی بری کمک دستش باشی؟ نمیدونم چه کسانی بهت گفتم نرو کمک پدرت حقوقش کمه؟ اگه فامیل ودوستت هستن بخاطر حسادت میگن همین هشت میلیون هم گیرت نیاد یا میخوان پیش پدرت بدنامت کنن تا پدرت ازدستت ناراحت و دلخور بشه ، دیگه خیلی باید بی عاطفه باشی اگر بخاطر پول بیشتر بخواهی نری کمکش ، بهرحال شاید نهار برات بگیره خوراکی بگیره درماه خودش دوسه میلیون میشه ، کاری که باید انجام بدی چی هست؟میدونم مشتری باید راه بندازی کلا کارش چی هست؟ درآمد چقدر هست زیاده یا کمه؟ من همه حرفام اینکه تو عاقل باش از جنبه پول به این قضیه نگاه نکن از دید کمک به پدر گرامیت نگاه کن اون انتطار داره حرفشو زمین نندازی . بازم خودت میدونی این موضوع احتیاج به راهنمایی نداره که من هم این هم بی خودی نوشتم برات به فکر کم و زیاد بودن پول نباش اگه میتونی وقتشو داری از دستت برمیاد این دوماه رو برو کمکش. اگه هم به فکر پول بیشتر هستی که هیچی همون خونه بشین بخور بخواب بابات بنده خدا کار کنه دست تنها ، با نرفتن تو پدرت ضرر نمیکنه یه مقدار کارش سنگینتر میشه خسته تر میشه اما انجام میده این تو هستی که ضرر میکنی بعدها پشیمون میشی که چرا حرف پدرتو گوش نکردی تازه همون هشت میلیون هم نداری برای ثبت نام پدرت هم اگه بهت پول نده حق داره.