2777
2789
عنوان

توروخدا میشه مثل یه خواهر باهام حرف بزنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
این عوضی یه بار کاندوم نداشتیم خیلی ببخشید همین طور ریخت با وجود اینکه فورا بلند شدم خودم شستم بپر ب ...

نمیدونم وقتی شعوره زندگی کردن ندارن که بچه درست میکنن خاک بر سرشون از نر بودن فقط رابطه جنسی بلدن مثل حیوونا 

من و چی میگی امروز فهمیدم برا بار سوم حامله م. خیلی برام سخته به کسی چیزی نگفتم اونم با یه شوهر عصبی ...

کاملا مشخصه وضعیت شما عزیز دلم.اگ شرایطش نداری و زیر سه ماهی و قلب بچه تشکیل نشده بچه رو بنداز با اینک کاملا مخالف اینکارم ولی بااین اوصاف به دنیا بیاد بیشتر گناه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئیدت خوبه چرت و پرت گفته من خودم از ۶سالگی تیروئید دارمفقط اگه آزمایش بعدی بره بالای ۴ و نیم اون ...

یعنی این عدد هی نمیره بالاتر ؟اخه قبلا دو و نیم بود 

مادرشوهرمم هی میگه وای تیرویید خیلی بده وای خیلی فلان بیساره منو ترسونده 

تو که تیروبید داری چجوریه ؟

خودم مشاور رفتم خیلی روش ها بکار بردم ولی حتی ب چیزایی که فکرشم نمیکنی گیر میده خودشم پاشو مشاور نمب ...

خیلی سخته ولی حواست باشه بچه دوم نیاری تا اوضاع همینه خیلیا میگن بیاریم خوب میشه ولی بخدا نمیشه.

سعی کن دم پرش نچرخی زیاد تایمایی ک خونس

خیلی سخته آدم شوهرش عصبی باشه پایه نباشه بعد شوهر من تازه بقران یه چیزی میگی اصلا چرت جوابتو میده یعنی خدا وکیلی آدم شک می کنه به عقلش همشم منو خراب می کنه. پارسالم ناخواسته باردار شدم شکر خدا خودش سقط شد اطرافیانم فهمیدن الان اینو کجای دلم بزارم بگم ناخواسته بود میگن مگه نمی دونستی فورا باردار میشی چه طور ریسک کردی کاش اینم خودش. سقط بشه گناه گردنم نیوفته

ببخشید میتونم بپرسم خودت و همسرت چندسالتونه؟از اول زندگی اختلاف داشتید یا تازگیا انقد گند اخلاق شده؟

نه اوایل اصن یه داد هم سرم نمیزد 

از بعده بچه بیشتر شد و یه مدتم سیگاری شد و ترک کرد 

من سیو دو اون سیو شش

خیلی سخته ولی حواست باشه بچه دوم نیاری تا اوضاع همینه خیلیا میگن بیاریم خوب میشه ولی بخدا نمیشه.سعی ...

نه من گه بخورم بچه بیارم دیگه همینم بچمم داره آب میشه بدبخت .چ گناهی داره بچه بدبخت 

ببخشید ولی همسرتون با این نوع رفتار چطور میخوان یک بچه تربیت کنند ؟؟

خیلی راحت 

همونطور که خودش زیر دست باباش بزرگ شد 

اونوقت من بابام یه ادم مودب مظلوم آروم که حتی یه داده کوچیکم سر مامانم نمیزد .انقد مامانم بهش غر میزد هیچی نمیگفت میخندید 

یعنی این عدد هی نمیره بالاتر ؟اخه قبلا دو و نیم بود مادرشوهرمم هی میگه وای تیرویید خیلی بده وای خیلی ...

ممکنه بره ممکنه نره ولی در حال حاضر خوبه یه ۶ ماه دیگه دویاره چکش بکن 

من که دارم قرص میخورم از ۶ سالگی تا الان ۲۶ سالم:(

با قرص عادی میشه وگرنه باهام کار دیگه ای نداره اذیت نیستم

نه من گه بخورم بچه بیارم دیگه همینم بچمم داره آب میشه بدبخت .چ گناهی داره بچه بدبخت

نگران نباش عزیزم خیلی وقتا آینده بچه هایی ک شرایط سخت داشتن بهتر میشه نمیخوام امید الکی بهت بدما دیدم با چشم خودم. خدا باهاشه مادر مهربون.تا میتونی بهش حس عشق و عزت نفس بده

نه اوایل اصن یه داد هم سرم نمیزد از بعده بچه بیشتر شد و یه مدتم سیگاری شد و ترک کرد من سیو دو اون سی ...

طفلی پسرت نزار دعواتون دادهاتون بشنوه رو روحیش تاثیر بزاره خدای نکرده

فکر کردم زیر ۳۰ ساله شوهرت چقد بی درکه

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ممکنه بره ممکنه نره ولی در حال حاضر خوبه یه ۶ ماه دیگه دویاره چکش بکن من که دارم قرص میخورم از ۶ سال ...

انقد مادرشوهرم منو ترسوند خودش داره هی منو میترسونه که وای گرفتی دیگه خیلی بده و این حرفا 

طفلی پسرت نزار دعواتون دادهاتون بشنوه رو روحیش تاثیر بزاره خدای نکردهفکر کردم زیر ۳۰ ساله شوهرت چقد ...

کجا اخه بفرستمش وقتی دادو بیداد میکنه میبینه دیگه 

حالا خداییش بابای خیلی خوبیه برای پسرم خیلی بهش محبت میکنه 

ولی خیلی هم جوشیه و بد دهنی میکنه وقتی اعصابش خورد میشه

کجا اخه بفرستمش وقتی دادو بیداد میکنه میبینه دیگه حالا خداییش بابای خیلی خوبیه برای پسرم خیلی بهش مح ...

پسرت نمیترسه وقتی داد میزنه؟؟🥲

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋