2777
2789
عنوان

خانما ب نظرتون من مقصرم یا شوهرم

148 بازدید | 10 پست

بچه من از روز اول رفلاکسی بود بدم ک ب غذا افتاد حساسیت داد ب هرچی مثلآ چند روز پیش براش سویق گندم درست کردم انقدر بالااورد ک نگو خلاصه ک معدش خیلی حساسه منم از ترسم خیلی چیزارو بهش نمیدم مثل مغزا و آلرژن های اصلی شوهرم و بقیه میگن تو دیوونه ای من هرچی بخام بخرم برای این طفل معصوم شوهرم ی زری میزنه ب شوخی منم محل نمیذارم الان این دومین سریه ک بچم مریض شده هی میگه دکتر نبر از دندونشه و فلان بد ک میبرمش انقدر قیافه میگیره و چرت و پرت میگه ک دلم میخاد دهنشو جر بدم یا مثلآ هر دو ۳ ماه مناسبتی چیزی باشه بچمو میبرم آتلیه ینی مرده و زنده منو  میاره جلو چشام انقدر ک نه و نو میاره غر میزنه واقعآ دیگه بریدم حس میکنم هیچکس درکم نمیکنه همه تو بچه داریم دخالت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر پفیوز منم همین بود و هست انقدر بی محلی کن دهنشو ببنده. اتقدر زر زر میکنه ها خستم میکنه. بهش نگو خودت ببر بیار . والا آدم به غلط کردن میفته بهشون چیزی بگه

تهران هستی؟ دکتر ترخانی یا روحی زاده یه بار بیار عالین

خب معلومه شوهرت خسیسه پول خرج میکنی عصبانی میشه

ن حسیس نیست نمیدونم چرا انقدر حیفش میاد واسه این طفل معصوم خرج کنه دیگه مگه ی پماد ان ان چنده بدبخت ترین ادمم زورش نمیاد این چرااینجوری میکنه نمیدونم شایدم واقعآ شوخی میکنه اما نه گاهی هم جدی میگه