2777
2789
عنوان

فردا قراره جواب آزمایش دخترم بیاد قلبم میگیره ول میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 31 پست
نه مرخص نکردنجواب آزمایش زردی اش ۱۲ زیاده وزنشم کم شده خیلی نفخ هم داره

عزیزم خیلی سخته این روزا ولی صبورباش میگذره ...سزارین شدی؟؟؟بلندگو ی نسکافه بخور آب خنک ب صورتت بزن دخترتو نگاه کن از وجودش لذت ببر ...بچه ها زود جون میگیرن بشرطی ی مامان سالم داشته باشن

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خیلی سخته این روزا ولی صبورباش میگذره ...سزارین شدی؟؟؟بلندگو ی نسکافه بخور آب خنک ب صورتت بزن ...

نه طبیعی بخیه ۲۰ تا خوردم از داخل از بیرون ۳ تا خیلی درد دارم

دکتر میگه اگه وزنش زیاد شه مرخصه 

نه طبیعی بخیه ۲۰ تا خوردم از داخل از بیرون ۳ تا خیلی درد دارمدکتر میگه اگه وزنش زیاد شه مرخصه

ان شاءالله مرخص هم میشه ..جون میگیره گل گلی ناز میشه‌‌.‌..خیلی هوای خودتو داشته باش ک گل دختر مامان قوی وسالم میخواد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
خوب نمیدونم چی بخورم از به طرف گرمی بخورم زردی اش میره بالا سردی بخورم دکتر میگفت نفخ میکنه خوب من چ ...

شیر خشک بده بهش. نفخش ممکنه مال داروهایی باشه که بهش میدن. بچه خواهر من هم زود دنیا اومد بعد مرخص کردن بهش داروی کافئین داده بودن اونا رو که میداد بچه همش گریع میکرد. دیگه دکتر گفته بود نده بهش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خوب نمیدونم چی بخورم از به طرف گرمی بخورم زردی اش میره بالا سردی بخورم دکتر میگفت نفخ میکنه خوب من چ ...

عزیزم اگه دوس داشتی بچه تو ببر پیشه یه پزشک طب اسلامی که ماهر باشه 1 قطره خون از گوش بچه میگیرن خیلی زود زردی رفع میشه 

من خالم برا بچش اینجوری کرد خوب شد 

ینی اومد پایین 2 روز تو خونه گذاشتنش تو دستگاه دیگه تموم وگرنه مثل بچه شما باید بیمارستان میموند 

حالا بازم هرجور خودت دوس داری 

چیزای مقوی بخور چیزایی که ملین هست و طبع متعادلی داره و مقویه گوشت شترمرغ یا گوسفند طبعش بهتر از بقیه گوشت هاست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ان شاءالله مرخص هم میشه ..جون میگیره گل گلی ناز میشه‌‌.‌..خیلی هوای خودتو داشته باش ک گل دختر مامان ...

امروز به حدی حالم بد بود خود دکتر دلش برام سوخت گفت پاشو چند ساعت برو خونه باز بیل ولی الان بهترم

نفخ داره گفتم قطره بده دکتره میگه زیاد شیرش میدی نفخ گرفته واسه زردی اش پرستار میگفت هر ۲ ساعت شیر بده که دکتره میگه زیادی هست نمیشه هضم کنه

شیر خشک بده بهش. نفخش ممکنه مال داروهایی باشه که بهش میدن. بچه خواهر من هم زود دنیا اومد بعد مرخص کر ...

نه دارویی نمیدن

دکتر میگه از شیر دادن زیاده

خوب اگه زود به زود شیر ندم باز زردی اش رفع نمیشه موندم چبکار کنم

عزیزم اگه دوس داشتی بچه تو ببر پیشه یه پزشک طب اسلامی که ماهر باشه 1 قطره خون از گوش بچه میگیرن خیلی ...

خوب مرخص نمیکنن آدم پیش یک دکتری چیزی ببره دخترم هلاک شده اینقدر ازش خون گرفتن واسه زردی

خوب مرخص نمیکنن آدم پیش یک دکتری چیزی ببره دخترم هلاک شده اینقدر ازش خون گرفتن واسه زردی

واااای چه بد 

انقد خون گرفتن که وزنش کم شده دیگه 

کاش ببریش یه دکتره دیگه 

خیلی بده اینجوری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از بیمارستان ولش نمیکنن ببریم

من یادمه 15 سال پیش داداشم کوچک بود 

بابام برگه پر کرد با رضایت خودمون داداشمو 

برداشتیم بردیم 

اونجا هم داداشمو ول نمیکردنش 

من یادمه 15 سال پیش داداشم کوچک بود بابام برگه پر کرد با رضایت خودمون داداشمو برداشتیم بردیم اونجا ه ...

میترسم ببریم خونه شدید تر شه

میگن زردی درمان شه بعد چند سال میندازه کم خونی