2777
2789
عنوان

امروز دخترم سراینکه شوهرم برام خرید کنه یه کولی بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 47 پست
فهمیدنش که میفهمه برگشته میگه تو که مهمون اومدنی یا بیرون رفتنی مانتو میپوشی کی میخواد لباس تورو ببی ...

وای 😭😂

کوچولوعه، منم آبجی کوچیکم همینجوری بود ،بزرگ بشه درست میشه اما اگر حواست باشه، مثلا وقتی ک شوهرت نیست تو اتاقش یا بین خودتون باهاش حرف بزن اونم با جدیت ،بدون دعوا و سرو صدا و اینا

اتفاقن تو خونه کار میدم بهش خریدای بیرون انجام میده ...میگم بزار یاد بگیرع کمک حال زن زندگیش بشه ..

خوب کاری میکنه همه کار بهش یاد بده حتی اشپزی 

کارهای خونه اصلا زن ومرد نداره همه باید کار کنن تو خونه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه دختر منه😕

وای دخترشمام اینجوریه؟چند سالشه؟؟  بابا کوچیکتر بود هم اینجوری بود ولی دیگه تا این حدم کولی بازی درنمیاورد فک میکردم بزرگتر شده درست شده خودش تو ویترین مغازه ها لباس قشنگ میدید میگفت مامان بیایم اینو برات بخریم حالا که موقع خرید شد داشت سکته میکرد😐😂😂😂

اتفاقن تو خونه کار میدم بهش خریدای بیرون انجام میده ...میگم بزار یاد بگیرع کمک حال زن زندگیش بشه ..

افرین

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دیدم نه دخترم کوتاه میاد نه شوهرم گفتم همینو بگم راحت شم از دستشون😂حالا موند هفته بعد بریم هم برای ...

ایشالله که بخیر وخوشی بگذره😂😂

خوب کاری میکنه همه کار بهش یاد بده حتی اشپزی کارهای خونه اصلا زن ومرد نداره همه باید کار کنن تو خونه

🤣😂ن آسپزی بلد نیست ..ی بار خواست نمیرو درست کنه 

روغن ریخته بود تو تابه تا اومد تخم مرغ بشکونه تابه 😐سوخت

چون خودم گفتم من هیچ کاری نمیکنم ببینم بلدی

خلاصه خودم درست کردم ..امیدوارم یادبگیره 

خوشبحال عروس من 🤣😂😂ن خارشوهر داره ن برادرشوهر 

تازع شوعرشم ی پا آقاس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وای 😭😂کوچولوعه، منم آبجی کوچیکم همینجوری بود ،بزرگ بشه درست میشه اما اگر حواست باشه، مثلا وقتی ک ش ...

بعضی وقتا حرف میزنم تو حرف خیلی خوبه حتی بیرون رفتنی چیزای خوب ببینه میگه مامان بیایم اینو برات بخریم اما موقع عمل که میشه کلا دیگه رد میده😂😂😂امروز خیلی ناراحت شدم یعنی تو مسیر چاقو میزدی خونم درنمیومد تازه قهرم کرده بود😐

انشالله 😂😂😂شوهرمم برگشته میگه بعدا نگو برات چیزی نمیخرم خودت ببین دخترت نمیزاره😐

راست میگه دیگه بیچاره

وای دخترشمام اینجوریه؟چند سالشه؟؟ بابا کوچیکتر بود هم اینجوری بود ولی دیگه تا این حدم کولی بازی درن ...

۹ سالشه 

اون روز بردیمش براش لباس بخریم توی بازار من چشمم خورد به شومیز شلوار به شوهرم گفتم بیا این تو راهمونه من یه نگاه بندازم اگه قشنگن بگیرم نمیدونی چیکار کرد نههههههه اول باید واسه من بخریم تو قصد خرید نداشتیییییی اصلا تو چرا اومدی باهامون و...یعنی کاری کرد بهم تو پاساژ که نفهمیدم چی خریدم 

اگرم اول اون بخره بعد من بخرم انقدر آه و ناله می‌کنه که نگو بریم خونه خسته ام پام درد میکنه بسته و.... یه ریز نق میزنه بریم که من نخرم😐

خواهر بچه بزرگ نکردی هوو بزرگ کردیم😆

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
🤣😂ن آسپزی بلد نیست ..ی بار خواست نمیرو درست کنه روغن ریخته بود تو تابه تا اومد تخم مرغ بشکونه تابه ...

اوخیی اشکال نداره ایشالله یاد میگیره

ماشالله بهش چشم نخوره پسرتون

۹ سالشه اون روز بردیمش براش لباس بخریم توی بازار من چشمم خورد به شومیز شلوار به شوهرم گفتم بیا این ت ...

یا خداااااا 

واسه همینه اصلا دختر نمیخوامممم

یا خداااااا واسه همینه اصلا دختر نمیخوامممم

من ۲ تا دارمممممم😥😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بعضی وقتا حرف میزنم تو حرف خیلی خوبه حتی بیرون رفتنی چیزای خوب ببینه میگه مامان بیایم اینو برات بخری ...

خب همینه دیگ ،بچه ن😭😂

اشکال نداره بابا تو اصلا اونقد جدی نگیر ک اعصابتو خورد کنه فق باهاش حرف بزن ک دفه باید جلو کس دیگ ایی ی وق ازین حرکتا نزنه باهات