2777
2789
عنوان

امروز دخترم سراینکه شوهرم برام خرید کنه یه کولی بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 47 پست
هنوز بچس اما ن در حدی ک دیگ حرف نفهمه ،با جدیت باهاش حرف بزن و مرز ها رو مشخص کن تا یاد بگیره

فهمیدنش که میفهمه برگشته میگه تو که مهمون اومدنی یا بیرون رفتنی مانتو میپوشی کی میخواد لباس تورو ببینه که نخر بزار برای من بخره 😐به خدا اونقد خرج نکرده برام که این بچه هم حیفش میاد برامن پول خرج کنن 😑😑از زندگی ناامید شدم دیگه

۶😂کلا از اول همین بودفک میکردم الان دیگه از سرش افتاده ولی بازم دعوا درست کرد😑هفته پیش کلی خرید کر ...

اوخی، عزیزم 😂😂😂 بچه ها تو این سن همینن، پسر منم 6 سالشه میخاد همه خریدها فقط برا اون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣😂😂اسی منم موقع خرید پسرم ۱۶ سالشه خیر سرممثلن بزرگش کردم ولی هی میگه مامان تو بابا رو بدبخت کردی ...

بگو انشالله زن گرفتی میفهمی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

پسر منم یه وقت هایی اینجوری میشه 😁 معمولا وقت هایی که پست برای من بسته میاره این میره تو فاز ناراحتی و افسردگی که آره همش پست واسه تو بسته میاره نه من در سورتی که خداشاهده یعنی من فقط ماه گذشته ۸ تومن وسیله واسه این خریدم اما اونارو چشمش نمیبینه😅

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
باباش چی گفت و تو چیگفتی

هیچی باباش اصرار میکرد که بخر دیدم داره دعوا میشه گفتم بمونه یه روز دیگه چند تا مغازه دیدیم گفتم خوشم نمیومد به باباش گفتم از این به بعد خواستی خرید کنی برا این یه روز جدا وبرا من یه روز جدا نزار برای هردومون تو یه روز بگیر که دیگه اینم فک نکنه بهش توجه نمیشه حالا نمیدونم کارم درست بود یا نه

وقتی میگن دخترا هووی مامانا هستن حقیقت داره

دقیقااا اینجوریه ولی من بچگیای خودم یادمه اصلا این شکلی نبودم تازه خوشم میومد مامانم چیزی بخره واسه خودش حالا دختر من این شده😐😂😂

🤣😂😂اسی منم موقع خرید پسرم ۱۶ سالشه خیر سرممثلن بزرگش کردم ولی هی میگه مامان تو بابا رو بدبخت کردی ...

وای خدا 😭😭😭پس بزرگا هم اینجوری میگن به خدا از حرصم میگفتم مامان فقط یه غذا میخوره اونم ندین بمیره راحت شین اونقد ناراحت شدم که نگو اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری کنه

هیچی باباش اصرار میکرد که بخر دیدم داره دعوا میشه گفتم بمونه یه روز دیگه چند تا مغازه دیدیم گفتم خوش ...

خوب گفتی عزیزم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

وای خدا 😭😭😭پس بزرگا هم اینجوری میگن به خدا از حرصم میگفتم مامان فقط یه غذا میخوره اونم ندین بمیره ...

😐😐اره بابا 🤣😂😂ی بار پریدم بهش دیگه ساکت شد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲