2777
2789

از واسطه گری اصلا خوشم نمیاد چون میترسم کاسه کوزه ها سر من بشکنه ولی همسرم میگه بهم معرفیشون کن فقط دوست همسر آدم خوبی واقعا خیلی باشخصیت هردو هم بچه نیستن دیگه قبلا یه بار همو دیده بودن به صورت گذری الان موندم راستش 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معرفی کن خیلیم خوبه ولی بهشون بگید تحقیق با خودتون

شوهرم میگه یه شام ترتیب بده جفتشون باشن دیگه بقیش با خودشون

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نه نکن فردا خوشبخت شد تورو یادشون نمیاد اما بد بشه مقصر میشی ولش کن خودش بره پیشنهاد بده

میترسم چیز بدی بشه بگه تو باهام اشناس کردی هرچند پسر از همه نظر خوبه خانواده اصیل شغل خوب تحصیل کرده ولی باز میترسم

درست میگه حله دیگه بقیش بسپار خودشون این چیزی نیست که

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

تعداد آدمای بیشتری باشن که تابلو نباشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یه بار برید بیرون دوستاتونم ببرید بذارید خودشون اگه خواستن آشنا بشن

اره شوهرمم همینو گفت گفت یه شام ترتیب بده تو رستوران خودشون دیگه آشنا میشن اونجا 

دوستت دختر خوبیه ؟

اره خیلی شرایطش با پسر مشابه هردو تحصیل کرده ان خانواده های خوبی هم دارن 

اره خیلی شرایطش با پسر مشابه هردو تحصیل کرده ان خانواده های خوبی هم دارن

عب نداره ..بزار ی مدت رفت آمد کنن

شاید اخلاقشون بهم بخوره 

اسی پسره کسی دوست نداره ..یا دوستت 

میگم نکنع قبلن تو رابطه بودن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عب نداره ..بزار ی مدت رفت آمد کننشاید اخلاقشون بهم بخوره اسی پسره کسی دوست نداره ..یا دوستت میگم نکن ...

نه پسره خودش پیشنهاد داد که با دوستم آشناس کنم دوستمم با کسی نیست من فقط یه شام ترتیب میدم با بقیه دوستا ببینم خود پسره چه حرکتی میزنه 

نه نکن

یارو مرده دیگه خودش بره پیشنهاد بده. خانم که نیست بگیم رودربایستی و ...

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

نه پسره خودش پیشنهاد داد که با دوستم آشناس کنم دوستمم با کسی نیست من فقط یه شام ترتیب میدم با بقیه د ...

اره چند باری هر دو رو دعوت کن ..بقول پسره ببینیم چ میکنه

😁😁😁بعدش بیا بوگو

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲